Iulia Albu a ajuns de urgență la spital. Veste tristă chiar înainte de sărbători

de: Ștefan R. Apostol
23 12. 2022

Este una din cele mai nonconformiste vedete din showbizul românesc. Nu de puține ori a șocat audiența prin aparițiile ei. Dar, conform ultimelor informații, Iulia Albu a ajuns de urgență la spital. Pentru fani este o veste tristă chiar înainte de sărbători.

Fanii sunt îngrijorați! Iulia Albu a ajuns de urgență la spital

În ultimele zile celebra Iulia Albu a dispărut din spațiul public, iar fanii acesteia s-au cam îngrijorat. Se pare că temerile acestora au fost întemeiate, având în vedere iinformațiile de ultimă oră.

În urmă cu aproximativ 8 ore, Iulia Albu publica pe contul ei de Instagram o poză în dreptul căreia scria doar „Așa, de sărbători”. Conform imaginilor, Iulia Albu a ajuns la spital, fără a da prea multe detalii despre starea ei de sănătate și motivul pentru care a ajuns în această situație.

Deși nu a dat detalii, fanii vedetei deja au început să-i ureze sănătate și să revină cât mai repede în lumina reflectoarelor. Aceeași fani au tot întrebat-o pe Iulia Albu dacă se va recăsători și când, cu actualul său partener.

Un nou mariaj pentru nonconformista vedetă?

Redacția Playtech Știri a stat de vorbă cu Iulia Albu în noiembrie, iar una din întrebările adresate acesteia a fost exact cea legată de un posibil viitor mariaj. Deși este împreună cu Mike de șase ani, spune Iulia Albu, deocamdată nu s-a pus problema unui mariaj:

„Un divorț nu este frumos, nu este plăcut pentru nimeni. Dar nu poți acum să te gândești că toate căsniciile se vor termina cu un divorț.Cu siguranță, mi-aș dori să fiu căsătorită în momentul în care voi mai face un copil. Dar nu știu, mă grăbesc acum să-mi fac o rochie de mireasă? Nu, pentru că nu înseamnă atât de mult pentru mine.

A însemnat. La început, când era relația în primii doi ani, ar fi însemnat, dar atunci nu aveam timp. Acum că avem timp, parcă da. Noi suntem deja practic soț și soție.

De aproape 6 ani suntem împreună. Ar trebui? Deja după 6 ani mai contează? Adică nu e ca și când ești deja căsătorit?”, a spus în exclusivitate în noiembrie, pentru Playtech.ro Iulia Albu.

Rămâne să aflăm care au fost motivele pentru care Iulia Albu a ajuns la spital. Dar îi urăm multă sănătate, mai ales că vine Crăciunul și Revelionul.