Iubita lui Patrick Borcea, răsfățată la greu. Cum a fost surprinsă în oraș „nora” lui Cristi Borcea FOTO (exclusiv)

Iubita lui Patrick Borcea, răsfățată la greu. Cum a fost surprinsă în oraș „nora” lui Cristi Borcea FOTO (exclusiv)
Cum arata iubita lui Patrick Borcea si cum este rasfatata de fiul lui Cristi Borcea

Cristi Borcea pare să se pregătească să devină socru, din moment ce relația fiului său Patrick cu iubita lui pare a fi din ce în ce mai serioasă. Recent, partenera de viață a fiului afaceristului a fost surprinsă de către fotoreporterii impact.ro într-o benzinărie din Capitală. Cum își răsfață Patrick jumătatea.

Cum arată iubita lui Patrick Borcea

Patrick Borcea și iubita lui sunt firi discrete, care preferă să-și trăiască povestea de iubire dincolo de ochii curioși ai presei. Cu toate acestea, recent, fiul cel mare al lui Cristi Borcea și partenera lui au fost suprinși de către fotoreporterii impact.ro la o benzinărie din Capitală, acolo unde Patrick își răsfață perechea.

Patrick Borcea și-a lăsat bolidul de lux pe mâna frumoasei lui iubite, semn că are încredere deplină în capacitatea ei de a conduce o mașină cu mulți cai putere.

Partenera lui Patrick Borcea este o brunetă frumoasă și misteriosă, la fel de discretă precum fiul cel mare al fostului acționar de la Dinamo. Iubita lui Patrick a fost prezentată internauților pe Instagram, după ce Mihaela Borcea, mama tânărului, a postat o fotografie cu cei doi amorezi de la ziua de nume a fiului ei.

În imagine se poate vedea un cuplu de tineri îndrăgostiți, iar zâmbetele de pe chipurile lor trădează fericire și împlinire. Patrick Borcea are 24 de ani

„La mulți ani tuturor celor care poartă numele Sf. Patrick!! La mulți ani frumoși și sănătoși îți doresc Patrick iubitul meu fiu!! Love you!!”, i-a transmis Mihaela Borcea fiului ei, pe Instagram.

Ce mesaj emoționant a primit Patrick de la mama lui, Mihaela Borcea

De asemenea, de ziua Sfântului Patrick, fiul lui Cristi Borcea și-a serbat ziua de nume cu fast și voie bună, alături de cei mai buni prieteni și fata care i-a furat inima.

La Mulți Ani, dragul meu! Îți doresc din suflet viața să-ți fie asemeni unui drum pe care să te însoțească adevărații prieteni: Sanatatea – căci ai fost un copil sănătos.

Iubirea – pentru că știu că ești capabil să iubești și să fii iubit și Optimismul de care ai dat dovadă în toți acești ani! Încă o dată, La mulți ani, Patrick!! Te iubesc mult!!”, a scris Mihaela Borcea, prima soţie a fostului patron al lui Dinamo, pe contul ei de Instagram.

Patrick Borcea este fiul lui Cristi Borcea și a primei sale soții, Mihaela. Tânărul are 24 de ani și seamănă izbitor de mult cu faimoșii săi părinți.