Iubita lui Keanu Reeves, primele declarații despre nuntă. Ce spune Alexandra despre relația lor

Iubita lui Keanu Reeves, primele declarații despre nuntă. Ce spune Alexandra despre relația lor
Alexandra Grant și „iubitul” internetului, Keanu Reeves

Alexandra Grant, iubita lui Keanu Reeves, a vorbit pentru prima dată despre povestea de dragoste cu celebrul actor, într-un interviu acordat revistei British Vogue.

De cât timp sunt împreună Alexandra și Keanu?

Cu ocazia interviului pentru British Vogue, artista în vârstă de 46 de ani a mărturisit că toată lumea aștepta să afle detalii despre relație, atunci când primele poze au făcut ravagii pe internet.

„Cred că absolut fiecare om pe care îl cunosc m-a sunat în prima săptămână din noiembrie, atunci când au apărut pozele cu noi”, a spus Alexandra. Cu toate acestea, dacă ar fi să plecăm urechea către spusele unei prietene de-ale ei, cei doi erau atunci împreună de cel puţin un an şi jumătate. Mai mult, aceasta îi văzuse împreună la mai multe evenimente.

Alexandra Grant este prima femeie alături de care se afișează „iubitul” internetului după moartea partenerei sale Jennifer Syme, în anul 2001, cu care a avut o relație în anii 90. În 1999 cei doi au pierdut un copil, tragedie care i-a înstrăinat.

Primele declarații despre nuntă

Alexandra și Keanu au colaborat pentru o carte de poezii
Alexandra și Keanu au colaborat pentru o carte de poezii

Întrebată despre căsătorie, artista a încercat să evite, într-o manieră delicată, întrebarea. „Dacă ne vedem la un pahar de vin, mi-ar plăcea să îţi vorbesc despre asta. Dragostea pe toate palierele este extrem de importantă pentru cine sunt eu ca om, în esenţa mea. Ca pictor, îmi prieşte izolarea şi am astfel de perioade prielnice pentru creativitatea mea, dar nu cred că asta poate fi un mod de viaţă. Preţuiesc profund experienţa de a fi într-o relaţie”, a declarat aceasta pentru British Vogue.

Gurile rele au comentat că Alexandra este prea bătrână pentru actor, deși Keanu este cu 9 ani mai mare decat artista americană.

Chestionată cu privire la părul de argint, pe care a refuzat să îl vopsească încă de la 30 de ani când a albit precoce, Alexandra a grăit: „Cred foarte tare în puterea alegerii, puterea de a alege orice te face să te simţi bine în pielea ta. În acelaşi timp, cu toţii ar trebui să avem mai multe opţiuni despre ce înseamnă frumuseţea. Doar suntem miliarde pe acest pământ!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI