Iubita lui Cristi Manea, cu răni pe față, în tribunele meciului România – Germania. Gestul pe care l-a făcut, la final

Iubita lui Cristi Manea, cu răni pe față, în tribunele meciului România - Germania. Gestul pe care l-a făcut, la final
Iubita lui Cristi Manea, cu răni pe față la meci

Alina, iubita lui Cristi Manea, și-a făcut apariția la meciul din semifinalele EURO 2019 cu răni pe față. Tânăra a fost prinsă într-o ambuscadă a unor suporteri români la meciul România-Franța.

Iubita lui Cristi Manea, rănită în tribunele meciului România-Germania

Alina nu avea cum să-și lase prietenul singur într-o asemenea zi importantă. Din păcate, a venit rănită din cauza ambuscadei în care a fost prinsă la meciul anterior. Prietena lui Cristi Manea a primit un picior în gură și a ajuns la spital la finele jocului Franța U21, 0-0. Aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale în zona buzei, astfel că a părăsit instituția medicală abia a doua zi.  „Acum sunt bine. Nu vreau să vorbesc despre acest subiect acum. Nu doresc să îi perturb pe băieţi cu acest incident minor. După turneu avem timp să discutăm despre toate lucrurile. Acum meciul cu Germania este cel mai important, a spus iubita lui Cristi Manea, potrivit Prosport, după ce și-a revenit.

Iubita lui Cristi Manea a venit rănită la meci Sursa Foto; gsp.ro
Iubita lui Cristi Manea a venit rănită la meci
Sursa Foto; gsp.ro

Mirel Rădoi, selecționarul reprezentantei de tineret a României, a oferit o serie de declarații, după nefericitul incident. „A fost un incident care nu își avea locul. Au lovit-o fără motiv pe prietena lui Manea! Aș putea să spun cuvinte care mă pot depăși, dar sper că cei care au făcut aceste gesturi să nu mai calce pe stadioane. Nu se poate tolera așa ceva. Manea era devastat după meci! Fata a fost dusă la spital, o să aibă două copci”, a declarat Mirel Rădoi.

Iubita lui Manea la meciul România-Germania Sursa Foto: gsp.ro
Iubita lui Manea la meciul România-Germania
Sursa Foto: gsp.ro

România pierde meciul, dar câștigă inimile a sute de suporteri

România a pierdut în detrimentul Germaniei, dar a intrat veșnic în inimile românilor. Echipa naționalei poate să se declare mândră pentru evoluția lor din meciurile anterioare. Fanii fotbalului românesc le mulțumesc pentru premierele nemaipomenite pe care au reușit să le aducă tinerii de la U21.

„Bravo băieți!!!! Suntem foarte mândri de voi!!!! Felicitari pentru tot ce ați făcut pentru noi…. „, „Suntem mândri de voi!!Felicitări!”, au fost doar cîteva din comentariile fanilor, după eșecul jocului de ieri.