Iubita lui Cornel Dinicu a rupt tăcerea după tragedia de la Ferma Dacilor. S-a enervat: ‘Este absurd ce se vehiculează’

de: Ștefan R. Apostol
23 01. 2024

În cursul acestei seri, Cornel Dinicu va fi dus de procurori la locul tragediei, Ferma Dacilor, dar, tot astăzi, au apărut declarații proaspete. Este vorba de iubita lui Cornel Dinicu care a rupt tăcerea după tragedia de la Ferma Dacilor.

Cornel Dinicu dus astăzi de procurori la locul tragediei

Ancheta demarată de procurori, în urma tragediei de la Ferma Dacilor, continuă, iar în cursul acestei seri patronul acesteia, Cornel Dinicu, va fi dus de anchetatori, pentru a reface traseul de dinaintea declanșării incendiului. Tot astăzi, conform unui comunicat ISU, fostul Inspector șef pe Prahova a fost demis, fiind suspect în dosarul de abuz în serviciu, așa cum sunt și angajații ai primăriei din localitatea Gura Vadului, precum și actualul și fostul primar.

Vezi aici: Noi demiteri după tragedia de la Ferma Dacilor

Dar, deși se speră o elucidare a condițiilor în care s-a declanșat incendiul, în urma căruia au rezultat cel puțin 8 persoane decedate, tot mai apar informații cu privire la cele întâmplate în momentul incendiului.

Cele mai recente declarații au fost cele făcute de Alexandra, iubita lui Cornel Dinicu. Aceasta, conform celor de la România TV, a rupt tăcerea după tragedia de la Ferma Dacilor.

Iubita lui Cornel Dinicu a rupt tăcerea după tragedia de la Ferma Dacilor

Conform procurorilor, nu s-au stabilit care au fost condițiile clare în urma cărora s-a declanșat incendiul de la Ferma Dacilor. Dar, fără a se arunca în a face supoziții, iubita lui Cornel Dinicu a reamintit că cei care trebuie să facă lumină în acest caz sunt organele de anchetă, accentuând faptul că „referitor la trecutul soțului meu lucrurile au fost repezentate total eronat.”

„Lăsăm organele de anchetă să îşi facă treaba. Referitor la trecutul soţului meu lucrurile au fost reprezentate total eronat. Suntem părinţi îndureraţi, atâtea familii îndurerate. Atenţia s-a dus în altă parte decât trebuia…

Noi suntem bucuroşi că mai avem copiii ceilalţi în viaţă. Mai sunt familii care au supravieţuit. Lăsăm organele să îşi facă treaba… Pur şi simplu e o situaţie pe care încercam să o depăşim.”

Află și: Ce s-a întâmplat la câteva secunde după izbucnirea incendiului de la Ferma Dacilor

Iubita lui Cornel Dinicu: ‘Este absurd ce se vehiculează’

Conform sursei citate, aceasta declară că „Nu putem să facem supoziții si nu o să o facem. Este absurd tot ce se vehiculează, o să fie lămurit de organele statului.

(…) Dincolo de asta suntem părinţi care avem nevoie de linişte ca să şi plângă copilul. În rest lăsăm presa să îşi facă treaba și lăsăm ca organele abilitate ale statului şi cele plătite de noi să investigheze şi să ne spună care a fost sursă incendiului.

Nu putem să facem supoziţii şi nu o să o facem. Este absurd tot ce se vehiculează, o să fie lamurit de organele statului””, declară femeia, conform România TV.

Foto: Profimedia

Citește și: Ce a văzut un angajat de la Ferma Dacilor în timpul incendiului. Detaliul care schimbă ancheta

Reamintim că tragedia a avut loc pe 26 decembrie, în urma căreia opt persoane au decedat, printre care și fiul lui Cornel Dinicu.