Îți mai amintești de Ion Boschet, fostul iubit al Andreei Spătar? Ce veste cruntă a primit acum

Autor: Chivu Ana - 16:56, 27 ian. 2020
Ce veste cruntă a primit Ion Boschet, fostul iubit al Andreei Spătar?

Veste proastă pentru fostul iubit al Andreei Spătar! Lovitură de teatru în dosarul în care oamenii legii anchetează bătaia cruntă pe care a primit-o Ion Boschete în vara anului trecut.

Veste cruntă pentru Ion Boschet, fostul iubit al Andreei Spătar

Ionel Cojocea, cunoscut în lumea mondenă sub numele de Ion Boschet, a primit o veste cruntă cu privire la dosarul în care polițiștii din Capitală anchetează bătaia soră cu moartea pe care a primit-o în scara blocului său în vara anului trecut. Ion Boschet a devenit cunoscut publicului larg după ce a fost surprins lovind-o pe Andreea Spătar, fosta lui iubită. Ionel Cojocea a fost atacat anul trecut în blocul în care locuia de mai mulți indivizi. Acesta a ajuns la spital în stare gravă, cu răni puternice în zona capului și cu mâna ruptă.

Conform unor surse judiciare, la momentul acela omul de afaceri nu mai știe ce s-a întâmplat. Mai mult decât atât, bărbatul nu i-a văzut pe atacatori și a subliniat că nu știe care ar fi putut să fie motivul atacului. În primă instanță, incidentul a fost încadrat de anchetatori la capitolul „loviri și alte violențe”, ulterior dosarul rămânând cu autor necunoscut.

Veste cruntă pentru Ion Boschet, fosutl iubit al Andreei Spătar
Veste cruntă pentru Ion Boschet, fosutl iubit al Andreei Spătar

Ce riscă omul de afaceri?

La peste jumătate de an de la incident, ancheta ia o întorsătură neașteptată. Fostul iubit al Andreei Spătar a fost victima unei tentative de omor, în condițiile în care bătaia care i-a fost administrată i-a pus viața în pericol. În acest context, încadrarea faptei a fost schimbată în tentativă de omor, conform spynews.ro, iar dosarul a ajuns la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Dacă se dovedește că Boschet știe cine și din ce motiv l-a lovit, dar refuză să spună, va fi cercetat penal la rândul său, pentru favorizarea infractorului. Prima ipoteză a atacului este ipoteza că acesta să fi fost pedepsit pentru neachitarea unei presupuse datorii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI