Îți mai aduci aminte de Jennifer Dumitrașcu din Îngerașii? A dat marea lovitură a vieții sale

Îți mai aduci aminte de Jennifer Dumitrașcu din Îngerașii? A dat marea lovitură a vieții sale
Jennifer Dumitrascu din Ingerasii
Jennifer Dumitrașcu, fetița care, în perioada 2008-2009, făcea furori în serialul ”Îngerașii”, difuzat la postul de televiziune ”Acasa TV”, a venit azi în emisiunea ”La Măruță”. Actrița a crescut, dă examenul de Bacalaureat anul acesta, și are planuri mari.

Îți mai aduci aminte de Jennifer Dumitrascu din Îngerașii?

Avea vârsta de cinci ani și jumătate când interpreta rolul Carinei Damian și ajungea la inimile tuturor telespectatorilor. Astăzi, Jennifer Dumitrașcu e în prag de Bacalaureat, iar aspirațiile ei sunt înalte. Vrea să meargă tot pe calea actoriei, însă în paralel cu Facultatea de Psihologie, despre care crede că o va ajuta în cariera de artist. Astăzi, Jennifer Dumitrașcu, a lansat și prima ei piesă din carieră, numită ”Numai tu”, pe care a cântat-o în emisiunea lui Cătălin Măruță și care se bucură și de un videoclip.
”La inceput am luat-o ca pe o joaca, dar usor-usor mi-am dat seama ca acesta este viitorul meu (n.red. actoria). Cand s-a terminat serialul aveam 6 ani si jumatate. Acum ma pregatesc de BAC. Este o presiune mai mica sau mai mare. Lansez prima mea piesa, se numeste ”Numai tu”. Sunt foarte mandra, am simtit aceasta piesa. Am simtit cum se schimbă showbiz-ul, dar ne conformam. E greu, mai ales cu persoanele din jur, dar e si frumos in acelasi timp”, a spus Jennifer Dumitrașcu.

Jennifer Dumitrașcu, planuri mari după Bacalaureat

Artista a mai dezvăluit și ce anume vrea să facă după ce trece de examenul de Bacalaureat, pentru care are multe emoții.
”După liceu, m-am decis sa fac facultatea de Psihologie, inveti tipologiile umane, cred ca m-ar ajuta in cariera. O sa dau si la Teatru in paralel, pentru ca sunt angajata la Teatrul Muzical Ambasadorii. Sunt foarte ambitioasa. Mama e cea mai prezenta persoana din viata mea. As alege un rol dramatic, asta cred ca ma prinde foarte bine, pot sa plang la comanda. Pe mama nu pot sa o pacalesc, ea stie cand plang la comanda”, a mai spus Jennifer Dumitrașcu.
Însă serialul Îngerașii nu a fost singurul proiect al lui Jennifer Dumitrașcu? Ea a mai jucat și în alte seriale, printre care ”Pariu cu Viața„, dar dublează și voci pentru desene animate, la postul Disney Junior.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI