25 ian. 2024 | 10:20

Îţi mai aduci aminte de Bobby din serialul Dallas? Făcea furori în anii ’90, în România. Nu îl mai recunoşti acum. Foto

Monden
Îţi mai aduci aminte de Bobby din serialul Dallas? Făcea furori în anii '90, în România. Nu îl mai recunoşti acum. Foto
Îţi mai aduci aminte de Bobby din serialul Dallas? Făcea furori în anii '90, în România. Nu îl mai recunoşti acum

Serialul „Dallas“ a fost unul dintre cele mai iubite producții tv, în urmă cu mai bine de 40 de ani. Printre cei mai îndrăgiți actori din serial se număra și Patrick Duffy, cel care l-a interpretat pe îndrăgitul Bobby Ewing. Actorul făcea furori la vremea respectivă, însă acum a ajuns de nerecunoscut. Cum arată Bobby din serialul Dallas la vârsta de 74 de ani?

Cine își mai aduce aminte de Bobby din serialul Dallas

Serialul „Dallas“ a fost unul dintre cele mai iubite din toată lumea. În urmă cu mai bine de 40 de ani, serialul era popular pe tot globul, iar actorii au reușit să-i cucerească pe telespectatori. Unul dintre cei mai urmărite personaje era Bobby, interpretat de actorul Patrick Duffy. Pe vremea când era tinerel, multe doamne și domnișoare suspinau după el.

Anii au trecut, iar actorul de origine americană pare acum de nerecunoscut. Patrick Duff are 74 de ani, dar mulți abia dacă știu cum mai arată. Bobby din Dallas a îmbătrânit semnificativ, dar și-a păstrat carisma care l-a făcut celebru în serial.

Cum arată acum la 74 de ani

Dacă în trecut, toată lumea îi făcea complimente, acum mulți s-au speriat pentru felul în care arată. În 2017, actorul și-a pierdut soția, pe balerina Carlyn Rosser, iar moartea ei l-a dărâmat!

sursa foto: profimedia

Cei doi au fost căsătoriți din anul 1974, iar în 2017, femeia a decedat din cauza cancerului. După moartea soției sale, starul renumit din Dallas și-a cumpărat un bar, pentru a avea o preocupare.

S-a retras din lumina reflectoarelor și s-a axat pe afacerea familiei din Broadwater, Hollywood. Patrick Duff se ocupă de bar împreună cu fiul său, Padraic Duffy, si soția lui, Emily Kosloski.

„Am construit un bar care va deveni un loc sigur in care iubitorii de teatru live din LA, fie ca sunt actori, producatori, dramaturgi sau entuziasti, se pot aduna pentru a crea, pentru a-si repeta replicile, pentru a se relaxa dupa un spectacol sau pentru a se simti confortabil alaturi de oameni cu aceeasi gandire.”, spunea el în urmă cu ceva timp.

Citește și: O mai ții minte pe Sue Ellen din Dallas? Drama prin care a trecut actrița Linda Gray. Acum trei ani și-a înmormântat fiul

Sue Ellen din Dallas a împlinit 83 de ani

Printre cele mai îndrăgiți actori din Dallas se numără Linda Gray, care acum are 83 de ani. Deși are o vârstă înaintată, ea este foarte activă în mediul online, unde o mulțime de fani o urmăresc. În prezent, Linda Gray, actrița care i-a dat naștere lui Sue Ellen Ewing, duce o viață discretă în suburbia din California, în Valencia, unde deține o fermă.

„Să fim sinceri, acolo, în vremurile acelea, femeile erau marginalizate, desconsiderate, nicidecum un factor de decizie, ci doar unul de decor. Serialul Dallas era unul șovinist, sinceră să fiu. Producătorii, scriitorii, aveau cîteva femei scriitori, dar erau acolo doar de decor.

Dar lumea se schimbă…și eu am putut vedea această schimbare. Femeile se ridicau și deveneau foarte vocale în ceea ce privește modul în care erau tratate, salariile pe care le primeau și numărul femeilor care se ridicau în apărarea lor a crescut tot mai mult”, dezvăluia Linda Gray.

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Andrei Caramitru îi umilește pe românii care câștigă mai puțin de 1.500 de euro
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
UNGURII ne dau lecții. Cum ne face Ungaria de rușine. Situația e dramatică
Capital.ro
Comoara sesizată de americani în România. Ar putea răsturna toate ierarhiile
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
CALCUL pentru PENSIE! MODELUL pentru RECALCULARE de la Casa de PENSII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro