Îți dau lacrimile. Pompierii din Satu Mare, surprinși în timp ce resuscitează un cățel intoxicat într-un incendiu. Video

Îți dau lacrimile. Pompierii din Satu Mare, surprinși în timp ce resuscitează un cățel intoxicat într-un incendiu. Video
Cătel resuscitat de pompierii din Satu Mare

În timp ce unii oameni își aruncă animalele de companie în saci de gunoi, alte persoane minunate încearcă să le salveze viața. Acesta este și cazul unor pompieri din Satu Mare care au intervenit pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un apartament.

Ce s-a întâmplat cu cățelul resuscitat

Un incendiu de mari dimensiuni a izbucnit într-un apartament al unui bloc de pe Aleea Oituz, din Satu Mare. Potrivit primelor informații, focul a ars o mare parte din apartament și a avut o victimă: Un cățel de mici dimensiuni care a fost intoxicat cu fum.

După ce au lichidat focul, pompierii aflați în misiune au resuscitat minute în șir un cățel intoxicat cu fum. În imaginile video se poate observa cum eroii noștri îi dau dau animalului aer din tuburile de oxigen și încearcă să îi facă un masaj de resuscitare. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor de a fi salvat, micuțul cățeluș nu a supraviețuit.

„La fata locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de lucru la înălțime.

La sosirea forțelor profesioniste incendiul ardea mocnit, fără flacără”, a anunțat ISU Satu Mare.

Potrivit autorităților competente, cea mai probabilă cauză a incendiului este un scurtcircuit electric:

„A ars : 40% din mobila de bucătărie și s-au degradat: electrocasnicele, tabloul electric, zugrăveala, geamurile și ușa de la intrare”, a mai transmis ISU, potrivit observatornews.ro.

Vezi imaginile emoționante din timpul resuscitării aici.

Știre în curs de actualizare…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI