Îți amintești de Yasmine Bleeth din „Baywatch”? A pierdut lupta cu kilogramele, apariția ei e alarmantă

de: Mariana Olteanu
19 09. 2023

Unul dintre cele mai urmărite seriale ale anilor 90 a fost „Baywatch”. Actrițele care au jucat în serial arată de nerecunoscut. Printre acestea se numără și Yasmine Bleeth, actrița care a interpretat rolul bombei sexy Caroline Holden. Cum arată acum celebra actriță?

Ce s-a întâmplat cu Yasmine Bleeth?

În anii 90, Yasmine Bleeth era considerată un sex simbol. Însă, trcerea anilor și-a spus cuvântul, astfel că actrița este de nerecunoscut. Se pare că aceasta a pierdut lupa cu kilogramele în plus.

În urmă cu câteva zile, celebra actriță a fost surprinsă pe străzile orașului Los Angeles. La acel moment, Yasmine Bleeth se îndrepta spre magazin și purta saloteptă bleu din demin, un tricou roz și o pereche de papuci bej.

Citește și: Pamela Anderson, așa cum nu ai mai văzut-o: de pe plaja din Baywatch, direct pe Broadway

”Nu mă gândeam niciodată că o să mă droghez”

Tot în aceeași zi, actrița s-a oprit pentru a bea un frappe alături de o prietenă. De-a lungul timpului, aceasta a acumulat mai multe kilograme în plus. Silueta îi este schimbată complet. La schimbarea aspectului a contribuit și consumul de droguri.

„Nu mă gândeam niciodată că o să mă droghez. Mă săturasem să mă simt rănită. Îmi pierdusem încrederea în dragoste. Am vrut doar să mă simt bine din nou. Și știam că drogurile sunt o modalitate ușoară de a obține acest sentiment.” – a spus ea la momentul respectiv, citată de NY Post.

„Odată ce am început să mă droghez singură, am încetat să mai văd prietenii. Apoi am încetat să mai răspund la telefon. Îmi ascultam mesajele o dată pe zi pentru a mă asigura că nu există urgențe. Până la urmă, am încetat chiar și asta”, a continuat ea.

„Din punctul meu de vedere, cocaina îmi ușura viața, mă făcea să uit de problemele pe care le aveam. Cât am fost pe cocaină, nu m-am gândit la probleme. Nu mă mai durea nimic.” – a complet actrița.

Citește și: Ce s-a ales de focoasa Summer din serialul Baywatch. Actrița Nicole Eggert a ajuns să vândă înghețată pe stradă

Cine este Yasmine Bleeth?

Yasmine Bleeth a devenit celebră după ce a interpretat rolul salvamarului Caroline Holden în „Baywatch” din 1993 până în 1997. În total, aceasta a apărut în peste 70 de episoade.

Totodată, actrița mai este cunoscută și pentru reclama la șamponul Johnson. La 10 luni distanță, Yasmine Bleeth a început o colaborare cu „Ryan’s Hope” și „Nash Bridges”, alături de Don Johnson, din 1996 până în 2001.

Citește și: Cea mai frumoasă jucătoare de volei din lume o concurează pe Pamela Anderson. Kayla Simmons a îmbrăcat un costum de baie „decupat” din serialul Baywatch – FOTO & VIDEO