Își dorește sau nu un copil Nicoleta Nucă? Cel mai prețios sfat pe care l-a primit artista de la mama ei! VIDEO EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
09 04. 2024

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Vedeta în vârstă de 30 de ani, are o relație de mai mulți ani cu Alex Ursache. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 6 ani și se bucură de fiecare moment împreună. Vedeta ne-a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri dacă ea și logodnicul ei au în plan să devină părinți în viitorul apropiat.

Își dorește sau nu Nicoleta Nucă să devină mamă?

Nicoleta Nucă se bucură de fiecare moment alături de logodnicul său, Alex Ursache. Chiar dacă cei doi sunt împeună de mai bine de 6 ani, aceștia nu se gărbesc când vine vorba de căsătorie sau de copii.

Cu toate acestea, Nicoleta și Alex sunt destul de spontani și ne pot face surprize neașteptate! Artista ne-a dezvăluit fără ezitare dacă își dorește cu adevărat să devină mamă:

„Să știi că nu mă gândesc foarte mult la asta… În sensul că da, este un plan de viitor! Știindu-mă destul de bine cum gândesc și cum sunt, știu că voi fi o mamă extraordinară. Pur și simplu extraordinară! Da, cu siguranță voi avea cerințe mari față de mine, în primul rând, să le ofer copiilor mei o educație bună, să aibă valori frumoase. Vreau să fie copii inteligenți.

Ei vor știi să interacționeze și să se integreze în societate într-un mod cât mai fgrumos și mai echilibrat, să împrăștie iubire! Știi cum se mai spune…

Când nu își place ceva din educație pe care ai primit-o tu, nu o vei aplica și tu, la rândul tău, cu copiii tăi, tocmai din dorința de a nu perpetua poate eventuale traume cu care te-ai combătut tu de-a lungul vieții.”, ne-a declarat Nicoleta Nucă, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Sfatul prețios pe care l-a primit Nicoleta Nucă de la mama sa

Nicoleta Nucă ne-a dezvăluit ce sfaturi importsante a primit de la mama sa în copilărie:

Citește și: Alina Ceușan a rupt tăcerea despre divorțul celei mai bune prietene ale sale, Carmen Grebenișan: „Cea mai bună decizie” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

„Mama mi-a dat două sfaturi importante, motto-uri să zic așa… De cele mai multe ori îmi spunea că tot ce se întâmplă este spre bine, iar celălalt lucru… Îmi spunea că ce este al meu, este pus deoparte.

Îți dă un fel de speranță că totuși lucrurile se vor pune la locul lor la momentul potrivit, iar Dumnezeu te iubește și va știi cel mai bine ce este cel mai ok pentru tine.”, ne-a mai spus Nicoleta Nucă, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Secretul frumuseții Alinei Pușcaș. Ce face de când are 40 de ani: ”Multe proceduri sunt costisitoare, dar se poate” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

Video: Cătălin Shadi Sîrbu