Irinel Columbeanu, la un pas de accident în trafic. Ce a putut face la volan fostul soț al Monicăi Gabor

de: Ionuț Vieru
30 05. 2022

Irinel Columbeanu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. Nu cu mult timp în urmă, a lansat o carte și părea că totul merge bine pentru el. Recent, acesta a fost surprins într-o ipostază mai puțin plăcută dar și periculoasă, în același timp, în trafic.

Imagini șocante cu Irinel Columbeanu în trafic

Irinel Columbeanu deținea mașini extrem de scumpe, însă acum a ajuns într-o situație financiară mai puțin plăcută. În trecut, fostul soț al Moncăi Gabor conducea un Bentley Continental în valoare de 240.000 de euro sau alte mașini la fel de scumpe, precum Rolls Royce.

Acum, Irinel Columbeanu a fost surprins în trafic într-un Mercedes, însă unul mai vechi, din anul 2000, un Mercedes E Class. Fostul milionar a fost fotografiat în trafic, de un alt șofer, cum circula cu mașina pe prima bandă, cu viteză redusă, însă cu ușa din partea șoferului larg deschisă.

Nu știe nimeni dacă omul de afaceri a avut o defecțiune la mașină sau care a fost motivul real pentru care a circulat astfel. Cert este că a fost ilegal, dar mai presus de toate periculos.

Ceilalți participanți la trafic nu au rămas indiferenți. L-au filmat pe Irinel Columbeanu la volanul mașinii sale, cum rula cu ușa deschisă, și au postat imaginile pe rețelele de socializare, care au devenit virale în scurt timp.

De ce are Irinel Columbeanu probleme financiare?

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. În anul 2006 avea o avere de circa 60 de milioane de euro. Totul a mers bine pentru el o perioadă, iar cifra a crescut să crească până la 150 de milioane de euro, însă apoi a început să scadă constant.

Probleme omului de afaceri au început în anul 2012. Atunci, Irinel Columbeanu nu a mai reușit să plătească ratele pentru un credit în valoare de 5,5 milioane de euro, credit contractat în anul 2007.

Văzând că nu mai face plățile, banca a decis să recupereze prejudiciul în instanță. Ulterior, autoritățile i-au pus sechestru pe vile de la Izvorani, iar omul de afaceri a fost nevoit să se mute în chirie, într-un apartament cu două camere din complexul Cosmopolis.

Din nefericire, a ajuns să-și vândă până și Bentley-ul, mașină pe care a achiziționat-o cu 240.000 de euro, însă a scos-o la vânzare cu 29.000 de euro.