Irinel Columbeanu, cadou genial pentru Irina. Ce i-a oferit fiicei sale

Irinel Columbeanu, cadou genial pentru Irina. Ce i-a oferit fiicei sale
Fetita e impresionata

Irinel Columbeanu încearcă pe cât posibil să fie un tată prezent în viața Irinucăi, fiica lui. Chiar dacă nu locuiesc împreună și se văd rar, cei doi au o relație apropiată. Micuța urmează să își sărbătorească ziua de naștere, iar tatăl ei a vrut să îi facă o surpriză. Irinuca locuiește în America, alături de mama ei, fratele vitreg și Mr. Pink.

Ce gest a făcut Irinel Columbeanu pentru fiica lui

Irinel Columbeanu i-a trimis fetiței sale în SUA cartea pe care a scris-o. Micuța s-a apucat deja să o citească înainte de culcare.

„Irina a început să o citească încă de seara de când a ajuns la ea. Mi-a citit cu voce tare în telefon, primele cuvinte sunt în franceză, limbă pe care o cunoaşte şi ea.

Ce m-a frapat pe mine a fost faptul că, deşi are foarte mult de învăţat, a zis că abia aşteaptă să o citească, pentru că are 40 de minute libere, înainte de culcare.

Pe mine asta m-a impresionat, cât de organizată e ea”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Wowbiz.ro

„De aceea am trimis prin curier cele două cărţi, pentru ea şi Monica. E un fel de cadou în avans. Poate îi mai trimit şi altceva, dar e greu cu transportul”, a spus Irinel.

Ce își dorește pentru al doilea volum

El a mărturirisit că și-ar dori ca la lansarea celei de-a doua cărți să fie prezentă și Monica.

„I-am spus Monicăi să vină şi ea la lansarea celei de-a doua cărţi, care are loc în februarie. Şi normal ar fi, fiindcă figurează şi ea în acest cel de-al doilea volum, să vină. E chiar personajul principal”.

La lansarea primului volum au fost prezente Romanița Iovan și Briana Caragea, două dintre fostele iubite ale omului de afaceri.

Cartea de numește „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, iar Irinel Columbeanu vorbește în volum despre viața lui personală și detalii neștiute până la lansarea volumului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI