Irinel Columbeanu a ajuns de râsul colegilor de azil. Cine este singura persoană care îl mai vizitează pe fostul milionar

de: Corina Oprea
01 11. 2023

Irinel Columbeanu trece printr-o perioadă critică. Deși credea că își va găsi liniște la azil, se pare că atmosfera nu este deloc așa cum credea el. Situația este foarte tensionată și se pare că fostul milionar nu este în relații prea bune nici cu ceilalți vârstnici cu care împarte centrul. De ce a ajuns de râsul tuturor.

Irinel Columbeanu, batjocorit de colegii de azil

Irinel Columbeanu trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Fostul milionar a pierdut tot și trăiește acum într-un azil, același în care și-a petrecut ultimii ani de viață și regretatul lui tată.

Spera că își va găsi aici liniștea, dar se pare că situația este la fel de agitată. Nu are bani nici măcar să își achite datoriile lunare și a ajuns să trăiască din mila oamenilor. S-a organizat chiar și o campanie de donații pentru fostul milionar, iar vedete precum Serghei Mizil și Leo de la Strehaia i-au venit în ajutor.

Au fost, însă, și oameni care l-au luat peste picior pe Irinel Columbeanu. În timp ce colegii de azil râd de el zi de zi și îi adresează insulte, unii oameni i-au pus acestuia în cont doar un euro, gest considerat umilitor de către patronul centrului de vârstnici.

„Sunt oameni care fac glume nesărate pe seama situației lui. Unii au donat, pentru el, în contul fundației, un euro. Nu e vorba că doar atât au avut, pur și simplu a fost o bătaie de joc la adresa lui Irinel.

Nimeni din circul de ieri nu a avut nici de câștigat, nici de pierdut. Sunt și destui oameni de bine, care au donat fără să-și dea numele, dar nu vă pot spune câți bani s-au strâns”, a spus el potrivit Wowbiz.

Ce obicei ciudat are Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn, dar speră că îi va fi mai bine în centrul de bătrâni unde s-a mutat de ceva timp. Deocamdată, costurile sunt suportate de Ion Cassian, patronul azilului, dar se gândesc că oamenii vor sări în ajutorul lui.

Fostul milionar nici măcar nu mai visează la viața de lux pe care o ducea înainte de a pierde toată averea. Știe că situația lui nu se poate îmbunătăți considerabil și tot ce i-a rămas sunt amintirile de pe vremea când nu îi lipsea nimic.

Cu toate acestea, fostul soț al Monicăi Gabor și-a păstrat din vechile obiceiuri. Ion Cassian, patronul azilului, a dezvăluit public că fostul milionar ascultă, în fiecare dimineață, imnul României. Este un mare patriot și nu își începe altfel ziua.

„Irinel se trezește și ascultă imnul României la prima oră! Așa îi place lui! Este foarte bine îngrijit aici. Deocamdată a stat 15-20 de zile pe gratis aici“, a dezvăluit Ion Cassian.

„Așa e, ascult imnul României. Eu sunt patriot și îmi place”, a spus fostul milionar.

Irinel Columbeanu este tratat bine la azilul prietenului său, care până acum nu i-a cerut niciun ban. Acesta are de gând să îl ajute cât poate și chiar a deschis un cont pentru el, în care oamenii pot dona.

Monica Tatoiu sare la gâtul lui Irinel Columbeanu

În timp ce unii au fost impresionați de situația lui Irinel Columbeanu, multe persoane au sărit să îl critice. Vedete precum Gigi Becali sau Șerban Huidu i-au adus critici grave, iar acum și-a spus părerea dură și Monica Tatoiu.

Te-ar putea interesa și: Şerban Huidu, cuvinte dure la adresa lui Irinel Columbeanu. De ce nu l-a emoţionant situaţia fostului afacerist: „O beizadea obișnuită cu luxul și cu femeile gonflabile”

Celebra femeie de afaceri consideră că personaje precum Columbeanu nu ar trebui să reprezinte un subiect de dezbatere în țara noastră. Este de părere că vârstnicul nu merită mila nimănui, pentru că nu a fost capabil să aibă grijă de banii pe care i-ar fi moștenit de la regretatul lui tată.

Monica Tatoiu a declarat că, personal, nu îi este milă de Irinel Columbeanu și nici nu și-ar dori să vadă cum se vorbește despre el, pentru că omenirea are probleme mult mai mari decât cum și-a cheltuit banii fostul milionar.

„Energia e consumată greșit de cei care se preocupă de Irinel Columbeanu. Nu e relevant subiectul Columbeanu, dar observ, totuși… Dacă asta e dezbaterea pe plan românesc, ajungem la sapă de lemn.

Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii. Banii nu i-a ținut Columbeanu, au fost și pe afară, în străinătate, înțelegi ce spun”, a mai zis Monica Tatoiu.