Irina Tănase, prima zi de naștere fără Liviu Dragnea. Ce mesaj emoționant a transmis

de: Ana Chivu
27 09. 2019

Este pentru prima oară când Liviu Dragnea și Irina Tănase nu sunt împreună de ziua blondinei. Dacă anul trecut petrecerea era în toi, iar invitații încingeau ringul de dans la un restaurant de lux din Capitală, acum nici că se pune a vorba de distracție și opulență. Ce mesaj a scris Irina pe o rețea de socializare? Cum îi simte lipsa lui Dragnea?

Irina Tănase, prima zi de naștere fără Dragnea

Irina Tănase plânge un un ochi și râde cu altul zilele acestea. Mai tânăra iubită a lui Liviu Dragnea s-a bucurat de ziua sa de naștere în liniște, aproape de prietenii dragi, dar departe de partenerul său de viață. Frumoasa blondină a făcut 27 de ani ieri, 26 septembrie, și a postat un mesaj deosebit pentru cei care i-au făcut ziua mai frumoasă cu o urare. De asemenea, prietenii săi s-au arătat extrem de darnici. Iubita fostului președinte al Partidului Social Democrat are acum casa plină de flori.

„Știu că poza nu este cea mai artistică, însă de această dată, este mai important mesajul. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit ieri la mine și mi-ați transmis gândurile voastre bune. În viață nu este important să ai prieteni mulți, ci mai degrabă ca cei pe care îi ai să fie adevarați, loiali și demni. Și cei care mă cunosc cu adevarat știu că întotdeauna am apreciat sinceritatea și gesturile venite din inimă. Mă simt norocoasă că îmi sunteți prieteni!”
Irina Tănase

Irina Tănase, prima zi de naștere fără Liviu Dragnea

Ce mesaj a avut pentru Dragnea?

Ia-l de unde nu-i! Irina ori nu a vrut să dea nimic de gândit..ori chiar prietenii săi i-au ocupat locul gol lăsat de Dragnea prea bine. Aceasta a mulțumit tuturor pentru urări și pentru felicitările deosebite, dar..nimic de Dragnea.  De asemenea, la o simplă căutare pe rețelele de socializare ale acesteia, ultima fotografie cu Dragnea a fost postată în urmă cu mai bine de 25 de săptămâni.