24 iul. 2022 | 23:56

Irina Tănase este deja istorie. Ea este noua iubită a lui Liviu Dragnea

Monden
Irina Tănase este deja istorie. Ea este noua iubită a lui Liviu Dragnea
Cine este noua iubită a lui Liviu Dragnea. Ce se vorbește în politică despre cuplu, după ce fostul lider PSD s-a despărțit de Irina Tănase.

Pentru Liviu Dragnea, fosta iubită este istorie. Politicianul i-a spus „adio” Irinei Tănase după opt ani de relație. Când toți așteptau anunțul privind data nunții, s-a produs ruptura neimaginabilă. Liviu Dragnea și-a făcut bagajele și a lăsat-o pe Irina Tănase în casa pe care ea a achiziționat-o cât el a fost după gratii, cu banii lui. Se pare că timpul ne-a demonstrat că decizia a fost una definitivă, fiindcă, potrivit zvonurilor, Liviu Dragnea are deja o altă parteneră. Află cine este noua iubită a lui Liviu Dragnea și cu se ocupă aceasta.

Liviu Dragnea a uitat-o pe Irina Tănase

Fostul lider PSD pare că a trecut peste despărțirea de Irina Tănase. Reacția lui Liviu Dragnea privind infidelitățile fostei iubite a fost una clară și vehementă, fără posibilitate de întoarcere. Politicianul i-ar fi dat block tinerei pe toate rețelele de socializare, inclusiv numărului său de telefon, și nu a mai vrut să audă de ea.

Umblă vorba în politica românească, în prezent, cum că Liviu Dragnea ar avea o altă parteneră, potrivit romaniatv.net. Aceasta face parte din Alianța pentru Patrie (APP), partidul politicianului, înființat la scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare. Formațiunea politică a luat naștere în urma efortuilor depuse de social-democratul Codrin Ștefănescu, întrucât Liviu Dragnea nu poate activa în politică.

Buzoianca Oana Leonte, pe numele său, este tânăra care l-ar fi convins pe Liviu Dragnea să creadă din nou în dragoste. De profesie, este profesoară de franceză și este cu cinci ani mai mică decât Irina Tănase. De mai bine de jumătate de an, susține ea, partidul lui Liviu Dragnea îi este „a doua casă”.

Trebuie menționat, însă, că referitor la o posibilă relație între cei doi nimeni nu a făcut nicio declarație oficială. Nici Liviu Dragnea și nici Oana Leonte nu au confirmat oficial relația.

Cine este noua iubită a lui Liviu Dragnea

Oana Leonte a absolvit Colegiul Național „B.P. Hasdeu” și a urmat, apoi, cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine, potrivit sursei citate. În prezent, studiază în cadrul unui program de masterat de la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială.

În trecut, tânăra despre care se vehiculează că ar fi noua iubită a lui Liviu Dragnea a activat în echipa de volei a CSS Buzău. A făcut totul pentru a se cunoaște pe sine mai bine și pentru a decide încotro urmează să își îndrepte pașii. A fost și model, și scriitoare. Oana Leonte a publicat un volum de versuri pe vremea când era încă pe băncile liceului.

Timp de jumătate de an, Oana Leonte a fost secretar general al organizației APP din Sectorul 1 al Capitalei. Potrivit sursei citate, tot ea ar fi cea care s-ar ocupa și de organizația APP Buzău.

„Într-o lume polarizată, divizată, care tinde spre globalizare, România trebuie să rămână unită și suverană. Iar tradițiile, obiceiurile și credința rămân valorile de la care trebuie să construim o Românie nouă, puternică. Aici, tinerii (trebuie – n.r.) să trăiască fără grija zilei de mâine. Îndemn tinerii care își iubesc țara să se alăture unui partid profund românesc, pentru ca România să reprezinte în viitor o putere în materie de educație, sport, energie, cultură, turism”, este unul dintre mesajele publicate de Oana Leonte, pe paginile sale de socializare.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Economie în vacanță. Cum eviți capcanele care îți toacă banii în călătorii
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat ordin definitiv
Capital.ro
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi pentru a avea parte de sănătate și belșug tot anul
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro