Irina Rimes, reclamată de vecini. Ce făcea juratul de la PRO TV în propriul apartament

Irina Rimes, gest neașteptat pentru iubitul ei. Cum îi arată că îl iubește

Autoizolarea la domiciliu este una dintre metodele eficiente pentru răspândirea coronavirusului cu Covid-19, dar această metodă poate uneori destul de greu de respectat. Nici vedetele nu fac rabat de la acest lucru, iar activitățile pe care le-au găsit pentru a combate plictiseala pot fi deranjante pentru ceilalti. Irina Rimes a primit reclamație de la vecinii ei.

Irina Rimes, reclamată de vecini

Potrivit Click.ro, Irina Rimes a purtat o serie de mesaje cu o vecină de bloc deraanjată de gălăgia care venea din apartamentul artistei. Vecina Irinei Rimes a publicat pe grupul de Facebook al complexului rezidențial Pipera unde locuiește vedeta. Femeia a explicat cât de greu le este copiilor săi să doarmă din caauza muzicii date la volum maxim care se auzea chiar din apartmanetul Irinei Rimes.

DIscuție pe grupul de facebook al complexului rezidențial Pipera, sursă foto: click.ro
DIscuție pe grupul de facebook al complexului rezidențial Pipera, sursă foto: click.ro

Cum a răspuns Irina Rimes

Irina Rimes i-a răspuns însă, într-un mod extrem de respectuos și cerându-și scuze pentru gălăgia făcută, explicând totodată cât de greu i se pare să stea numai în casă și că a încercat să se distreze alături de prietenii săi. În plus, prietenele vedetei, Raluca și Ana Baniciu, locuiesc în același complex rezidențial ca și jurata de la Vocea României, iar zilele trecute au publicat mai multe clipuri pe rețelele de socializare, în care au cântat și au ascultat muzică.

Irina Rimes, pe numele real Irina Rimeș, a devenit cunoscută în Republica Moldova, după ce în anul 2012 a participat la Fabrica de staruri, unde a ajuns până în finală. S-a mutat în România și a încercat să se afirme sub pseudonimul Irra, dar proiectul nu a avut succes. În anul 2016 și-a relansat cariera cu piesa ”Visele”. Aceasta a ocupat locul 1 în clasamente radio în România. Începând din anul 2018, Irina Rimes este unul dintre antreonorii emisiunii Vocea României de la Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI