Irina Fodor a dezvăluit ce se întâmplă cu show-ul Chefi la Cuțite după primul sezon fără Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea

de: Ștefan R. Apostol
20 06. 2024

După cum bine știe toată lumea, Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea aveau să plece de la Antena 1, generând unul din cele mai mari scandaluri media de la noi. Ulterior, producătoarea Mona Segall găsea o variantă pentru a duce cel de-al 13-lea sezon la capăt, aducând alți patru chefi. Dar, dacă mulți se întreabă ce se va întâmpla de-acum în colo, Irina Fodor a dezvăluit ce se întâmplă cu show-ul Chefi la Cuțite după primul sezon fără Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea.

Scandalul dintre Antena 1, Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, continuă

La finalul sezonului 12 de Chefi la Cuțite, întreaga suflare românească intra în șoc după aflarea veștii că cei trei chefi, Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea plecau din trustul Intact.

Motivele invocate de cei trei erau oboseala și orele multe de filmare, iar producătorii răspundeau printr-un comunicat în care dezmințeau aceste afirmații. Ulterior lucrurile aveau să se complice și mai mult, iar plecarea celor trei chefi genera unul din cele mai răsunătoare scandaluri media din România.

La câteva luni de la plecare, apăreau primele zvonuri conform cărora Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu ar reveni la PRO TV, lucru de altfel confirmat de postul TV. În tot acest timp, avocații Antena 1 îi dădeau în judecată și, cel puțin în cazul lui Cătălin Scărlătescu, cereau daune morale. În același timp, Mona Segall, conform paginademedia.ro, cerea deținătorilor licenței MasterChef să suspende filmările celor din Pache Protopopescu cu cei trei chefi.

Sezonul 13 de Chefi la Cuțite cu alte figuri

În cele din urmă, obligați să continue producția celui de-al 13-lea sezon, Mona Segall și mai-marii Antena 1 luau decizia de a aduce figuri proaspete, astfel că au fot aduși Orlando Zaharia, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner, reușind în cele din urmă să ducă la bun sfârșit noua producție.

Din punctul de vedere al audiențelor, conform paginademedia, noul sezon nu a stat bine deloc, în comparație cu ce se întâmpla în perioada în care Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea se aflau la cârma show-ului, dar cu toate astea au avut audiențe bune.

Orlando Zaharia, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner

Finala ultimului sezon a adus 5,9 puncte de rating, ocupând locul întâi în preferințele publicului comercial, spune sursa citată, având un total de 275.000 de  telespectatori pe acest segment.

Irina Fodor a dezvăluit ce se întâmplă cu show-ul Chefi la Cuțite

Așa cum se știe, după retragerea Ginei Pistol, Irina Fodor a venit în echipa show-ului, încă de pe vremea celor trei chefi, fiind menținută și după plecarea acestora.

Dar, deși mulți au strâmbat din nas când s-a aflat cine i-a înlocuit în sezonul al 13-lea, sunt mulți care se întreabă ce se va întâmpla de-acum în colo, iar Irina Fodor a dezvăluit ce se întâmplă cu show-ul Chefi la Cuțite după primul sezon fără Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea.

Fără prea multe explicații, ci doar postând câteva poze pe rețelele de socializare, Irina Fodor a anunțat startul filmărilor pentru sezonul 14 din Chefi la Cuțite. Vedeta a făcut acest anunț, dar fără a menționa nimic despre noii chefi, sau orice altă modificare. După cum bine se știe, toți cei implicați au clauze în contracte care le interzic divulgarea anumitor informații, altele decât cele stabilite de producător.

Pe de altă parte, aceeași Irina Fodor este în continuare și gazda unui nou sezon din „Asia Express”, care va începe din Thailanda, unde de altfel au și început filmările. În ceea ce privește show-ul, Irina Fodor a avut voie să spună câte ceva fanilor:

„Thailanda. Minunată țară au oamenii ăștia! Deși am fost în două vacanțe aici până acum, de data asta descopăr o cu totul altă latură a ei.

Cursa Asia Express are darul ăsta, să scoată la iveală culori noi, și mai vii, și mai fascinante. Love it!”., a scris Irina Fodor pe rețelele de socializare.

Rămâne să așteptăm startul noului sezon de Chefi la Cuțite și să vedem dacă sunt sau nu modificări, precum și startul unui nou sezon de „Asia Express”.