Irina Deaconescu, complicații la naștere. Ce a pățit iubita fotbalistului Cristian Manea

Irina Deaconescu, complicații la naștere. Ce a pățit iubita fotbalistului Cristian Manea
Irina Deaconescu și Cristi Manea au o relație superbă

Irina Diaconescu, iubita fotbalistului Cristian Manea, de la CFR Cluj, a povestit cât de grea este recuperarea după naștere. A dat viață unei fetițe, în urmă cu două zile, dar internaționalul român va mai avea de așteptat până să o vadă. Din cauza restricțiilor provocate de pandemia de coronavirus, Cristi Manea nu a fost primit în maternitatea din Cluj. O va îmbrățișa pentru prima dată pe Victoria cel mai probabil marți, după extrernare. Iar Irina Diaconescu va mai avea și ea nevoie de ajutor o perioadă, cu siguranță. Ultima dată „când a vrut să facă pe șmechera” și a mers mai mulți pași singură, era să iasă rău.

Dan Petrescu l-a menajat în partida din weekend pe proaspătul tătic Cristi Manea, 23 de ani

„Am vrut să fac pe smechera și era să leșin… Eu abia astăzi m-am ridicat din pat și am mers cât am putut eu pe aici (…) M-am dus să fac și eu un duș, chinul de pe lume că am zis că n-am nevoie de ajutor că fac singură totul și când am venit să-mi pun pijamaua era să leșin, efectiv nu ajungeam la butonul de panică!”, a povestit Irina Diaconescu.

Irina Deaconescu alături de fiica ei, Victoria

O vloggeriță cunoscută, Irina împărtășește toate momentele importante cu fanii ei. Și le-a dat de curând vestea că a început și ea să facă primele mișcări cu prorpiile forțe.

„Am reușit să fac duș și nu mi s-a făcut rău, m-am schimbat singură, fără ajutor, m-am pieptănat…”

Dan Petrescu l-a menajat pe tânărul tătic în partida pe care CFR Cluj a câștigat-o în acest weekend, scor 2-1, cu FC Botoșani. Cristi Manea a fost lăsat în afara lotului, iar locul său în banda dreaptă a apărării campioanei a fost luat de Susic. Manea, 23 de ani, are 12 selecții și un gol pentru echipa națională.