ÎPS Teodosie șochează din nou. Ce a putut spune despre educația sexuală în școli

ÎPS Teodosie șochează din nou. Ce a putut spune despre educația sexuală în școli
Ce crede ÎPS Teodosie despre educația sexuală în școli

Arhiepiscopul Tomisului a oferit o nouă declarație controversată! Acesta a șocat pe toată lumea cu dezvăluirile făcute despre educația sexuală în școli. În ultima perioadă, mai multe persoane își doresc ca această materie să existe în unitățile de învățământ, așa că ÎPS Teodosie a luat atitudine cu privire la acest subiect.

Ce a spus Arhiepiscopul Tomisului despre educația sexuală în școli

IPS Teodosie este recunoscut pentru declarațiile sale controversate, așa că nu este de mirare că se opune vehement atunci când vine vorba despre educația sexuală ce ar putea să existe în școli. Potrivit unui proiect aflat în Parlament, adolescenții ar putea să urmeze cursurile dacă părinții o să fie de acord cu acest lucru, dar Arhiepiscopul Tomisului susține că minorii nu ar trebui să aibă drepturi de majori.

„Educația sexuală: nu poți să-i dai copilului cuțitul să se joace, că se va răni. Minorii au drepturi de majori, este o anomalie. Educatorii, psihologii, oamenii de bună credință trebuie să își spună cuvântul. Societatea are nevoie de înțelepți, fără ei intră în degringoladă.”, a transmis ÎPS Teodosie pe Facebook.

ÎPS Teodosie, atac dur la adresa autorităților: ‘Nu au avut logică’

Recent, ÎPS Teodosie a vorbit despre motivul pe care l-au avut autoritățile în pandemie în momentul în care nu au apelat la ajutorul oferit de Biserică. Acesta a susținut că a existat un plan și frica a fost indusă gratuit pentru ca mulți credincioși să nu mai meargă în lăcașul sfânt de frica noului coronavirus.

„Pentru că nu corespundea planului. Ei ştiu, planul pe care l-au avut. Nu am înţeles. Nu au avut logică aceste…. decât în parte. Pentru că de pildă autorităţile spuneau să nu mergem la Peştera sf. Andrei. Şi eu le spuneam să mergem.

Mi-a plăcut şi le mulţumesc şi acum jandarmilor că nu ascultat orbeşte de ordinele primite, să nu de voie la nimeni. Şi le-a dat voie la oameni. Am avut iarăşi episodul cu Boboteaza, unde s-a spus să nu vină.

Au venit peste 10.000 de oameni. Nu s-a îmbolnăvit nimeni. Deci eu am experimentat că în Biserică nu se îmbolnăvesc oameni. A fost o frică indusă gratuit, ca să nu vină oamenii la Biserică pentru că se vor îmbolnăvi. S-a spus că de Înviere va fi avalanşă.

Iată o contradicţie flagrantă. De la Înviere a scăzut (…) şi se duce microbul, moare. Şi din cauza aceasta moare pentru că Dumnezeu a vrut să se risipească această boală.”, a spus Arhiepiscopul Tomisului la Interviurile lui Cristoiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI