Ipoteză șoc în cazul Caracal! Unde ar fi de fapt Alexandra și Luiza

Ipoteză șoc în cazul Caracal! Unde ar fi de fapt Alexandra și Luiza
Cazul Caracal: Alexandra și Luiza ar fi fost văzute în Italia

Ancheta în cazul Caracal continuă cu dificultate, iar informațiile care ajung în spațiul public par mai degrabă să îi încurce pe procurori decât să îi ajute. O tânără care practică prostituția în Italia susține că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu ar fi sechestrate și duse noaptea pe străzi pentru a face bani.

Cazul Caracal: Alexandra și Luiza ar fi fost văzute în Italia

„După părerea mea, nu cred că sunt moarte fetele. Cred că sunt închise în casă și le aduce clienți să facă bani cu ele. Sechestrate la domiciliu. Ce am auzit printre fete, așa, noaptea, ar fi duse în partea de sud a Italiei”, a declarat tânăra.

Fata este din Caracal și a ajuns să se prostitueze în Italia de la vârsta de 17 ani, după ce bărbatul de care s-a îndrăgostit a trecut-o granița ilegal și a obligat-o să își vândă corpul pentru bani.

„Fată și eu la școală, tânără, am zis și eu că mi-am găsit iubirea perfectă.. ”Hai că te iubesc, hai la mine acasă”. Am stat o perioadă la el acasă și… Așa m-a corupt să vin aici. Cu promisiunea că fac o familie frumoasă cu el, că eu sunt viața și iubirea lui.

Păi fiind clanul ăsta al lor, cu multe cunoștințe… Cunoșteau și poliție și… Mi-au făcut buletin fals, la Caracal. Acolo sunt născută, acolo sunt crescută. Acolo mi-au făcut buletin fals (…) Pentru el am muncit 10 ani. 10 ani am muncit. Făceam şi 2.000-2.500 de euro pe seară. S-au făcut foarte mulți bani. Eu nu aveam datorie față de el. M-a obligat pur și simplu. Am refuzat, au început bătăile, amenințările. Am fost nevoită să stau. Mai mult de frică”, a spus tânăra.

Urmăriți Playtech.ro și pe