iPhone Xr, lansat oficial: varianta ”de buget” propusă de Apple

iPhone Xr, lansat oficial: varianta ”de buget” propusă de Apple

La ceva timp după dezvăluirea noilor modele Xs și Xs Max, a venit și rândul lui iPhone Xr să fie dezvăluit de către companie.

iPhone Xr este noul telefon ”de buget” lansat de către cei de la Apple. Cam toate zvonurile pe care le-ai auzit până acum despre smartphone se confirmă, atât cu bune, cât și cu rele.

În primul rând, vorbim despre un ecran LCD, cu diagonala de 6,1 inci, probabil cea mai mare diferență dintre noile smartphone-uri. Ecranul Liquid Retina are rezoluția de 1.792 x 828 pixeli.

Telefonul are o singură cameră foto principală, cu senzor de 12 megapixeli și sistem wide-angle. Are f/1.8 și este capabilă de Portrait Mode, cam ceea ce ai văzut și pe Pixel 2. Camera beneficiază de tehnologia Smart HDR, introdusă pe noua generație de telefoane

În ceea ce privește procesorul, nu trebuie să ai vreo grijă, deoarece iPhone Xr e dotat cu Bionic A12. Acesta are șase nuclee, iar două dintre acestea sunt orientate către performanță, în timp ce celelalte patru sunt destinate pentru folosirea economică a energiei. Per total, procesorul ar trebui să fie cu 15% mai rapid decât modelul A11. Noul procesor Apple e primul creat pe procesul de fabricație de 7 nm.

Durata de viață a bateriei lui iPhone Xr este cu 90 de minute mai mare decât cea de pe iPhone 8 Plus. Spre deosebire de celelalte două modele prezentate deja, acesta are rezistență la praf și apă conform standardului IP67.

Pentru precomenzi mai ai ceva de așteptat. Oficial, acestea trebuie să înceapă pe 19 octombrie. Pre-comenzile pentru iPhone Xr încep pe 19 octombrie, iar comenzile vor fi onorate începând cu 26 octombrie. Prețul telefonului va începe de la 749 de dolari, pentru cea mai mică dintre variantele de 64, 128 și 256 GB de stocare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI