Iordache despre pacientul Dragnea: „Că e la stat sau la privat, condițiile sunt la fel. Haideți, că eu am alte probleme”

Iordache despre pacientul Dragnea: „Că e la stat sau la privat, condițiile sunt la fel. Haideți, că eu am alte probleme”
Florin Iordache nu vede nicio diferență între spitalele de stat și cele private

Liviu Dragnea a fost externat, după aproape 5 zile petrecute într-un spital privat din București. De ce a ales președintele PSD să meargă la privat și nu la stat ne-o spune Florin Iordache. Ba chiar ne ceartă că nu avem încredere în condițiile din spitalele de stat.

„Că e la stat sau că e la privat, condițiile sunt la fel de bune”, a declarat Florin Iordache, pe un ton nervos, într-o intervenție la un post de televiziune. Vicepreședintele Camerei Deputaților și-a pierdut răbdarea în momentul în care prezentatoarea i-a menționat despre lipsa investițiilor din spitalele de stat și despre condițiile în care sunt internați pacienții. Iordache a amenințat că va închide telefonul și a conchis: „Haideți, că eu am alte probleme!”

Atitudinea lui Florin Iordache, fost ministru al Justiției, devenit celebru pentru OUG 13, care prevedea modificarea Codului Penal, pare să fie, de fapt, atitudinea întregii clase politice în fața problemelor pe care le întâmpină cetățenii în viața de zi cu zi.

Iordache face lumină în cazul pacientului Dragnea

„Dacă a fost într-un spital privat sau de stat, nu știu. Probabil că cel mai apropiat spital, spre ăla s-a dus. (…) Eu v-am spus așa, că e la stat sau la privat, nu e nicio problemă. Prin măsurile pe care noi le-am luat, că e la stat sau că e la privat, condițiile sunt la fel fel de bune”, este punctul de vedere al lui Florin Iordache cu privire la decizia lui Liviu Dragnea de a fi internat într-un spital privat din Capitală.

Prezentatoarea TV a încercat să îi explice că în spitalele de stat pacienții stau mai mulți într-o cameră (de multe ori chiar în același pat) și că nu au mai fost făcute investiții de foarte mult timp. „Păi asta e problema? Realitatea e aia pe care ți-o spun eu”, a fost răspunsul sfidător al lui Iordache.

Vicepreședintelui Camerei Deputaților i s-a atras atenția că în unele spitale din București pacienții se spală cu cana. „Extraordinar! Nu mi se pare o problemă! Haideți, că eu am alte probleme”, a spus Iordache.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI