Ion Țiriac, mare gentleman pentru Laurette. Ce a făcut pentru fosta lui cucerire

de: Bișinicu Andreea
12 02. 2021

Laurette are mare lipici la bărbați, asta o știe toată lumea. Din 2016, de când au fost surprinși împreună la plajă, Ion Țiriac s-a comportat întotdeauna ca un adevărat cavaler pentru Laurette. Ce a făcut pentru fosta lui cucerire.

Ion Țiriac, mare gentleman pentru Laurette

Cu toții știm că Ion Țiriac este un gentleman, care a fost mereu, din tinerețe și până acum, curtat de cele mai frumoase femei din showbiz. Laurette nu face excepția de la această regulă. Frumoasa mulatră este răsfățată de Ion Țiriac în fel și chip, cu mașini din parcul auto al miliardarului. Fie că le conduce sau doar le folosește pentru anumite proiecte, un lucru e cert: Laurette poate conta întotdeauna pe sprijinul lui Ion Țiriac.

Recent, frumoasa mulatră a filmat noul său videoclip pentru piesa „Bad Girl”, pentru care a benificiat de prezența unui superb Range Rover. Bolidul de lux în valorea de 100.000 de euro a fost oferit de compania auto a renumitului om de afaceri. Aceasta nu este prima dată când sexoasa brunetă apelează la una dintre mașinile lui Ion Țiriac. Laurette

„Noua piesa se numește Big Girl. Este o piesă care se adresează femeilor de oraș, independente, care știu ce își doresc, mașinii de lux, opulență, vacanțe etc. E adresată fetelor care nu au nevoie de nici un bărbat. Piesa este realizată în colaborare cu un tip din Tanzania, el cântă în engleză, iar eu în română. Piesa, care face parte din albumul pe care îl pregătesc, este a patra lansată anul acesta cu videoclip și sper să fie primită super bine de fetele ambițioase. Mașinile fac totul în videoclip și cred că orice fată își dorește o mașină puternică. Mulțumesc Țiriac Auto pentru colaborare”, a declarat Laurette, în exclusivitate pentru click.ro.

Drama prin care a trecut Laurette după ce abia născuse

Deși este o prezență exotică plină de viață și mereu cu zâmbetul pe buze, frumoasa Laurette ascunde o dramă șocantă. Senzuala mulatră nu poate uita clipele îngrozitoare pe care le-a trăit alături de tatăl fetiței sale precum și momentul în care a fost nevoită să doarmă în mașină cu fetița ei nou-născută. Laurette a recunoscut că a trebuit să apeleze la ajutorul specialiștilor pentru a se trata de depresie:

„Mi-am dorit mult să îmi construiesc o familie. I-am cerut sfaturi mamei mele dacă să păstrez copilul și mi-a spus că „Da”. Iar atunci când s-a născut, a început să se schimbe au început problemele și ne-am despărțit. Toată încrederea și iubirea s-au năruit. Și am încercat să lupt singură cu un copil și mi-a fost foarte greu”, a declarat Laurette pentru Antena Stars, acum ceva timp.