03 ian. 2023 | 14:18

Ion Țiriac împarte averea în 33 de părți egale. Ce anunț a făcut miliardarul român

Știri generale
Ion Țiriac împarte averea în 33 de părți egale. Ce anunț a făcut miliardarul român
Ion Țiriac împarte averea în 33 de părți egale

A scris o pagină importantă în istoria tenisului mondial. După retragerea din activitatea sportivă, și-a construit un adevărat imperiu în lumea afacerilor, urcând pe primele poziții ale topului celor mai bogați oameni de la noi din țară. Oficial, Ion Țiriac are trei moștenitori – Ion Ion, Ioana și Karim – însă averea sa va fi împărțită în 33 de părți egale. De ce a luat miliardarul român această decizie.

De ce își împarte Ion Țiriac averea în 33 de părți egale

Viața lui Ion Țiriac pare desprinsă din scenariul unui roman. A cunoscut succesul la cel mai înalt nivel în lumea tenisului, apoi a dat lovitura în afaceri, construindu-și un imperiu ce l-a dus pe primele poziții ale clasamentului celor mai bogați români.

Astăzi, omul de afaceri are 82 de ani și o avere fabuloasă. Recent, Țiriac, care a fost căsătorit o singură dată și are trei copii recunoscuți oficial – Ion Ion, Ioana și Karim – a mărturisit că a fost dintotdeauna fermecat de reprezentantele sexului frumos.

Miliardarul a dezvăluit că are, de fapt, nici mai mult nici mai puțin de 33 de copii, chiar dacă doar trei dintre ei îi poartă numele. Așadar, acesta a decis ca întreaga sa avere să fie împărită în mod egal tuturor moștenitorilor, fiecare primind una dintre cele „33 de felii”.

„Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Dintre cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu…

Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă”, a declarat Ion Țiriac, conform italienilor de la outsidernews.it.

„Mie mi-a fost frică dintotdeauna de iubire”

Singura femeie care a avut statutul de soție în viața lui Țiriac a fost fosta handbalistă Erika Braedt. Cei doi au fost căsătoriți din anul 1963 până în anul 1965. Prima care i-a adus pe lume un copil a fost Mikette von Issenberg – mama lui Ion Ion -, iar din relația cu Sophie Ayad au venit pe lume Ioana și Karim.

„Mie mi-a fost frică dintotdeauna de iubire. Eu zic că mai bine să fii respectat decât iubit. Respectul durează, trebuie să-ţi faci lucrurile cum trebuie. Iubirea vine şi trece”, a spus în urmă cu câțiva ani, Ion Ţiriac.

În anul 2022, omul de afaceri a reușit să adune mai bine de un miliard de lei. Astfel, cu o avere de în jur de 8,5 miliarde de lei, Ion Țiriac a urcat pe locul al doilea în clasamentul celor mai bogați români, fiind întrecut doar de frații Pavăl, care au o avere estimată la aproap3 13 miliarde de lei.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Datini și obiceiuri în prima zi de Paște. Ce trebuie să faci să atragi noroc și bani
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro