Ion Țiriac, către Simona Halep: ”Să-ți fie rușine față de mine când te uiți în oglindă!” Momente grele între cei doi

Ion Țiriac, către Simona Halep: ”Să-ți fie rușine față de mine când te uiți în oglindă!” Momente grele între cei doi
Discuția aprinsă dintre Ion Țiriac și Simona Halep în finala de la Wimbledon

Ion Țiriac a avut o discuție destul de dură cu Simona Halep după primul tur al finalei de la Wimbledon. Miliardarul are o relație specială cu cea mai bună jucătoare a României din toate timpurile, și de aceea dar și datorită experienței sale în tenis, își permite să-i spună lui Halep verde în față ceea ce crede.

După primul tur de la US Open, am luat-o deoparte și i-am spus: să-ți fie rușine, să te uiți în oglindă și să-ți fie rușine față de mine, față de toată lumea. ”Domnul Țiriac, nu mă luați așa’”. Nu vrei să te iau așa? Du-te! Nu-mi mai da bună ziua. Spune ”am vrut să păcălesc tenisul”, a povestit Ţiriac într-un interviu.

Eu nu am nicio relație cu Halep. Eu o bruschez din când în când. E natura mea, nu am cum să mă schimb. Nenorocirea e că, la sportul ăsta, am mereu dreptate.

Încă nu știu de ce a câștigat Wimbledonul. După al doilea tur, i-am spus ”fetițo, du-te acasă. Ia-ți catrafusele și du-te acasă. Dacă nu, intră acolo și mori pe teren. Ai atât talent și îl dai în toate părțile”, a mai declarat omul de afaceri.

Ion Ţiriac:
Ion Ţiriac: „Eu nu am nicio relaţie cu Halep. Eu o bruschez din când în când. Du-te şi mori acolo!”

Țiriac a avut o discuție aprinsă cu Halep și înaintea finalei de la Wimbledon. Ce i-a spus Țiriac lui Halep?

Fostul tenisman, ajuns cel mai bogat sportiv din lume i-a fost alături Simonei Halep atunci când a avut nevoie, la cele mai importante meciuri și a avut grijă să-i reamitească în felul lui caracteristic ce jucătoare bună este.

”Cu 10 minute înainte de finala de la Wimbledon mi-a zis ‘”domnul Țiriac, am emoții mari, iar mă bate asta’”. I-am spus să ia avionul și să plece acasă. Sau dacă nu, tu ești în finală la Wimbledon! Ştii ce e aia? Tu te duci acolo și mori pe teren. Nu există publicul acolo, chiar dacă ea a jucat de 100 de ori acolo„, a mai spus Ţiriac.

Preşedintele FR Tenis a mai avut o remarcă prin care a vrut să arate cât de talentată i se pare Simona Halep în tot ceea ce face: ”Fac pariu că asta (n.r. Simona Halep) ține mingea pe picior de mai multe ori decât feciorul lui Hagi. Cu mingea de tenis, cu ce vrei”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI