Ion Iliescu a cerut urna mobilă acasă. Fostul președinte al României are probleme de sănătate

Ion Iliescu a cerut urna mobilă acasă. Fostul președinte al României are probleme de sănătate
Ion Iliescu a solicitat urna mobilă pentru alegerile prezidentiale

Ziua alegerilor a sosit. Românii își pot exercita astăzi dreptul de vot, în primul tur al alegerilor prezidențiale și își vor alege viitorul președinte pentru următorii cinci ani.Votarea a început duminică ora 7.00 și se încheie la ora 21.00.

Prin excepție, votarea în străinătate s-a desfășurat și pe parcursul zilelor de vineri și sâmbătă imediat anterioare zilei votării. Românii din diaspora mai pot vota și astăzi până la ora 21:00 (ora locală).

27 de persoane și-au anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale din 2019. Dintre acestea, 17 și-au depus dosarul la Biroul Electoral Central, fiind admise în final 14 candidaturi, un număr similar cu cel de la scrutinul precedent.

Ion Iliescu va vota duminica aceasta, la alegerile prezidențiale din 2019, pentru care a solicitat urne mobile. Fostul preşedinte a făcut cerere la Liceul Jean Monnet din Sectorul 1 să-i fie trimisă acasă urna mobilă pentru a-şi exercita dreptul la vot, transmite adevarul.ro

De ce a cerut Ion Iliescu urna mobilă?

Ion Iliescu va vota astăzi, la alegerile prezidențiale din 2019. Fostul președinte al României va vota cu urna mobilă specială, după ce a aseară a solicitat acest lucru, printr-o cerere la Liceul Jean Monnet din Sectorul 1.

Ion Iliescu a solicitat urna mobilp pentru a vota la alegerile prezidențiale dina cest an. Foto: giurgiu-tribune.ro

Ion Iliescu este singurul fost președinte care a solicitat urna mobilă pentru aceste alegeri prezidențiale, întrucât acesta suferă de mai multe probleme la nivel cardiac, potrivit aceleiași surse.

Fostul Șef al Statului a fost internat de mai multe ori anul acesta la Spitalul Elias, din cauza unor probleme cardiace.