Ioana Năstase, ravisantă la aproape 50 de ani. Soția lui Ilie Năstase se laudă cu o siluetă de adolescentă VIDEO

de: Violeta Badea
18 09. 2024

Ioana Năstase, soția celebrului tenismen Ilie Năstase, a impresionat pe toată lumea cu felul în care arată la 49 de ani. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie, postând imagini în care a fost complimentată de internauți pentru silueta ei impecabilă. Totuși, absența lui Ilie Năstase din poze a ridicat unele semne de întrebare.

Imagini fabuloase cu Ioana Năstase. Cum arată bruneta la aproape 50 de ani

Ioana Năstase a sărbătorit împlinirea vârstei de 49 de ani cu stil și eleganță, fiind gazda unui eveniment restrâns alături de familie. Vedeta a ales să poarte o rochie albă, simplă, dar extrem de elegantă, care i-a scos în evidență silueta de invidiat.

Faptul că arată extraordinar la aproape 50 de ani a surprins internauții, aceștia oferindu-i numeroase complimente în comentariile de pe rețelele sociale.

”Arăți ca o adolescentă!” sau ”Siluetă de invidiat, ești superbă!” au fost doar câteva dintre reacțiile celor care au văzut imaginile postate de Ioana Năstase.

Absența soțului său, Ilie Năstase, din poze, a ridicat totuși unele semne de întrebare. Deși sărbătoarea a fost una fericită, lipsa celebrului tenismen a alimentat din nou zvonurile legate de o posibilă ruptură în relația lor.

Zvonurile despre divorț, alimentate de absența lui Ilie Năstase

În ultimele săptămâni, zvonurile legate de o posibilă despărțire între Ioana și Ilie Năstase au reapărut în presă. Totul a început după ce, acum mai bine de două săptămâni, Ion Țiriac ar fi afirmat că cei doi au divorțat. Bruneta a negat cu fermitate aceste speculații, dar nu a existat nicio declarație oficială nici din partea ei, nici din partea fostului sportiv.

Absența lui Ilie Năstase de la ziua de naștere a soției sale a adus din nou în discuție posibile tensiuni în relație. În ciuda tuturor speculațiilor, Ioana Năstase s-a prezentat plină de viață și radia în imaginile publicate, însă lipsa fostului mare tenismen a fost vizibilă pentru toți cei care o urmăresc.

Citește și Scandal monstru între Ilie și Ioana Năstase în văzul tuturor. Și-au spus cuvinte grele: “Ești drogat și bătrân!”!

O relație plină de provocări

Relația dintre Ioana și Ilie Năstase a fost mereu în centrul atenției și nu a fost lipsită de controverse. Cei doi sunt împreună de cinci ani, dar de-a lungul timpului au existat episoade dificile care aproape că au dus la divorț.

În ianuarie 2022, bruneta a fost implicată într-un incident violent, în urma căruia a fost nevoită să cheme poliția. Ea a mărturisit ulterior că soțul său a devenit violent și a agresat-o.

După acest episod, Ioana Năstase a decis să-i ofere o nouă șansă lui Ilie, deși câteva luni mai târziu a introdus din nou acțiunea de divorț. Chiar și atunci, cei doi au reușit să se împace și să își continue relația.

Cu toate acestea, zvonurile despre un posibil divorț au reapărut periodic în spațiul public, iar absența lui Ilie Năstase de la ziua de naștere a soției sale nu face decât să adâncească speculațiile.

Citește și Motivul pentru care Ioana Năstase este singură în Turcia! Ilie Năstase nu a însoțit-o! Declarații exclusive!