Investiție de un milion de euro la Imperiul Leilor. Cine este bărbatul care i-a impresionat pe afaceriști

Investiție de un milion de euro la Imperiul Leilor. Cine este bărbatul care i-a impresionat pe afaceriști
Investiție de un milion de euro la Imperiul Leilor (PRO TV). Detalii despre bărbatul care i-a impresionat pe afaceriști

Săptămâna aceasta, ”Imperiul Leilor” aduce în scenă un om de afaceri care îi va impresiona pe cei cinci lei. Antreprenorul va veni cu o propunere care va declanșa o adevărată luptă între ei. Cum se va încheia investiția record de 1 milion de euro și cine este investitorul care va oferi acești bani vom afla miercuri, de la 20:30, la Pro TV. Până atunci, pe masă sunt detalii despre începutul carierei afaceristului ce a declanșat un război în Imperiu.

Negocieri tăioase la Imperiul Leilor. Un antreprenor a pus pe masă un milion de euro. Investiția va încorda spiritele

În ediția de miercuri a emisiunii ”Imperiul Leilor”, difuzată de la 20:30, la Pro TV, în fața celor cinci lei va veni un antreprenor în vârstă de 43 de ani, cu o viziune clară și o afacere matură, în care a investit mult și pe care a reușit să o dezvolte în perioadele de criză. Bărbatul va declanșa o luptă între investitori.

„Fac afaceri de 22 de ani, sunt autodidact, îmi place foarte mult să învăț, cred în educație, mai ales în cea antreprenorială. Am câștigat primii bani în liceu, am fost ospătar. Mă aflu în fața dumneavoastră pentru că sunt dispus să cedez o parte din acțiunile afacerii mele contra sumei de 1 milion de euro”, va spune acesta la întâlnirea cu Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu.

„Mie mi se pare că ești un om serios, produsul tău e unul de viitor, clar!”, va fi reacția unuia dintre jurați.

„Eu sunt mai implicat în această discuție, pentru că am făcut afacerea asta în 1995. Mă întorc în tinerețe. A fost prima mea afacere, am și uitat de ea, dar acum mi-ar face mare plăcere să o iau de la capăt împreună cu tine”, va replica un alt posibil investitor.

„Oferta mea e foarte clară: ori o accepți, ori nu!”, va spune un altul.

”Cel mai sărac dintre bogați” 

„Păi, în top 500 Forbes era mai veche eram cel mai sărac dintre bogați. Eram pe locul 200 și ceva, adică nu puteai intra în topul ăla dacă aveai mai puțin de 5 milioane avere, estimată, binînețeles. Acum, de curând sunt în top 300 Capital, tot printre ultimii, adică 296.

Accesul în lista asta de 300 e un pic mai sus, dar m-am distrat că orice s-ar întâmpla, eu tot pe ultimul loc rămân, și tot cel mai sărac dintre bogați sunt, dar nu-i rău. Averea mea, după socoteala lor, este că depășește 20 de milioane după 20 de ani de muncă. E mult, e puțin, depinde cu ce te compari”, a declarat Cristian Onețiu pentru ”Interviurile lui Vitalie”, de la Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI