Interviu la dublu cu Adriana Bahmuțeanu și soțul ei. Cine e “șef” în casă și ce au să își reproșeze: ”Îmi zice să îmi iau telefonul cu mine” VIDEO EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
25 04. 2023

Adriana Bahmuțeanu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei! S-a cunoscut cu alesul inimii sale, în primăvara anului 2022, iar de atunci sunt de nedespărțit. Recent, au făcut un pas important în relația lor! Au ales să se căsătorească, în mare secret, la o mănăstire din Ucraina. Așadar, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au devenit, oficial, soț și soție. Cei doi îndrăgostiți ne-au oferit detalii, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre povestea lor de dragoste.

Cum își petrec timpul împreună: „Nu prea am noroc!”

Relația celor doi a evoluat rapid! Într-un an de zile, Adriana și George s-au hotărât să își unească destinele. Au avut, însă, câteva probleme cu actele, iar Adriana a vrut la un moment dat să renunțe, însă George nu s-a dat bătut! Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, proaspeții însurăței au răspuns întrebărilor picante și am aflat mai multe detalii din viața lor de cuplu.

  • Playtech Știri: Ieșiți des în oraș?

George: Da, ieșim des! Îi place mai mult la restaurant, oricum, oraș să fie. Mie îmi place mai mult la film, dar nu prea am noroc.

“Trebuie să existe un echilibru!”

Ca în fiecare relație, unul dintre parteneri este mai calm. Așadar, în cazul celor doi, se pare că George este cel temperat.

  • Playtech Știri: Care este mai liniștit dintre voi?

Adriana: El este mai liniștit. Trebuie să existe un echilibru.

George: Ea nu este agitată. Este doar când trebuie și cu cine trebuie!

  • Playtech Știri: Care este șeful în casă?

Adriana: Amândoi! Nu avem un șef! De fapt, avem! Cățelul e șeful!

Te-ar putea interesa și: Afacerea cu care Adriana Bahmuțeanu şi iubitul ei vor să dea lovitura în România. Aduc modelul de la americani: „Sunt pe primul loc la asta”

A fost sau nu mâna destinului?: ”Nu înțeleg unde s-a ascuns până acum!”

  • Playtech Știri: George, ai ceva de reproșat în privința Adrianei?

George: Nimic de reproșat! Eu nu înțeleg unde s-a ascuns până acum. E o femeie atât de bună! Nu există niciun os rău în corpul acestei femei. Nu văd nimic rău în ea!

  • Playtech Știri: Simțiți că erați predestinați?

Adriana: Da, probabil că da!

Adriana și George, “polițistul” bun și “polițistul” rău?

  • Playtech Știri: Copiii ce fac? Cum vă înțelegeți?

George: Bine, toți trei sunt bine! Mulțumim frumos!

Adriana: Eu sunt cea autoritară, el este mai permisiv!

George: Eu îi mai las să facă ce vor…

Te-ar putea interesa și: Adriana Bahmuțeanu, primele declarații despre un copil cu George, soțul ei. Povestea relației lor e ireală

Cum își întrețin relația: “Face tot felul de glume!”

  • Playtech Știri: George îți face surprize?

Adriana: Da! Face tot felul de prank-uri, glume. Îmi zice să îmi iau telefonul cu mine și să mă duc în bucătărie că urmează să se întâmple ceva acolo. Ajung în bucătărie, mă uit la telefon, și văd mesaj: “Adu-mi o savarină din frigider!”.

George: Da, îi spun să se ducă repede, în fața geamului, acolo e frigiderul. Îi spun că trebuie să primească un mesaj important. De data asta a „mușcat” gluma, de obicei nu o „mușcă”. Am calculat și timpul până ajunge la frigider. În fiecare zi există ceva nou în relația noastră. Nu ne plafonăm în relație!

 

Video: Daniel Bălan