Cruzime extremă pe internetul ascuns: „Ce vârstă are fiica? O putem ucide?”

Cruzime extremă pe internetul ascuns: „Ce vârstă are fiica? O putem ucide?”
Afișul filmului Unfriended: Dark Web.

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a căutat pe internetul ascuns o fată pe care s-o ucidă. Nu s-ar fi oprit aici, voia să o și mănânce.

Un bărbat de 21 de ani din SUA a fost arestat ca urmare a unui anunț dat pe dark web. A fost prins în urma unei misiuni sub acoperire.

Poliţia a descoperit anunţul bărbatului pe internetul ascuns.

Ce căuta bărbatul pe dark web? Conform autorităților, acesta era interesat să găsească pe cineva care să îl lase să comită acte de necrofilie şi canibalism.  Eventualii doritori îl puteau contacta pe două adrese de mail.

Un poliţist sub acoperire a răspuns și așa a început misiunea de arestare.

„Drăguţ! Eu sunt în Texas acum. Ce vârstă are fiica ta? O putem ucide?”, a scris bărbatul în mesajul trimis polițistului sub acoperire.

Barter i-a mai spus agentului sub acoperire ce ar dori să îi facă fetiţei şi a venit cu un plan despre cum ar putea ucide.

El a explicat că vrea să cumpere haine noi pentru fată şi un telefon de unică folosinţă. Povestea oficială ar fi fost că fata a fugit de acasă. „Nu mă voi răzgândi. Chiar vreau să fac asta”, a mai scris tânărul în mesaj.

El a fost arestat în timp ce era pe drumul pentru a o cunoaşte pe fetiţa şi pe pe părintele acesteia la un hotel. Poliţia a găsit asupra sa un cuţit şi un sac de plastic.

Dincolo de astfel de anunțuri de-o cruzime rară, pe dark web se face și trafic de droguri, arme, dar și pașapoarte. Această zonă ascunsă a internetului, unde poliția derulează constant operațiuni sub acoperire, are o piață neagră extrem de bine dezvoltată.

De exemplu, printre arme, droguri și alte obiecte ilegale, poți găsi chiar și pașapoarte de vânzare, iar acestea vin în mai multe forme. Cel mai ieftin ar fi să cumperi un scan după un pașaport românesc, iar asta ar trebui să te coste doar 12,48 dolari, sau vreo 50 de lei.

Sursa: Mediafax