26 oct. 2018 | 14:17

Cruzime extremă pe internetul ascuns: „Ce vârstă are fiica? O putem ucide?”

Știri generale
Cruzime extremă pe internetul ascuns: „Ce vârstă are fiica? O putem ucide?”
Afișul filmului Unfriended: Dark Web.

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a căutat pe internetul ascuns o fată pe care s-o ucidă. Nu s-ar fi oprit aici, voia să o și mănânce.

Un bărbat de 21 de ani din SUA a fost arestat ca urmare a unui anunț dat pe dark web. A fost prins în urma unei misiuni sub acoperire.

Poliţia a descoperit anunţul bărbatului pe internetul ascuns.

Ce căuta bărbatul pe dark web? Conform autorităților, acesta era interesat să găsească pe cineva care să îl lase să comită acte de necrofilie şi canibalism.  Eventualii doritori îl puteau contacta pe două adrese de mail.

Un poliţist sub acoperire a răspuns și așa a început misiunea de arestare.

„Drăguţ! Eu sunt în Texas acum. Ce vârstă are fiica ta? O putem ucide?”, a scris bărbatul în mesajul trimis polițistului sub acoperire.

Barter i-a mai spus agentului sub acoperire ce ar dori să îi facă fetiţei şi a venit cu un plan despre cum ar putea ucide.

El a explicat că vrea să cumpere haine noi pentru fată şi un telefon de unică folosinţă. Povestea oficială ar fi fost că fata a fugit de acasă. „Nu mă voi răzgândi. Chiar vreau să fac asta”, a mai scris tânărul în mesaj.

El a fost arestat în timp ce era pe drumul pentru a o cunoaşte pe fetiţa şi pe pe părintele acesteia la un hotel. Poliţia a găsit asupra sa un cuţit şi un sac de plastic.

Dincolo de astfel de anunțuri de-o cruzime rară, pe dark web se face și trafic de droguri, arme, dar și pașapoarte. Această zonă ascunsă a internetului, unde poliția derulează constant operațiuni sub acoperire, are o piață neagră extrem de bine dezvoltată.

De exemplu, printre arme, droguri și alte obiecte ilegale, poți găsi chiar și pașapoarte de vânzare, iar acestea vin în mai multe forme. Cel mai ieftin ar fi să cumperi un scan după un pașaport românesc, iar asta ar trebui să te coste doar 12,48 dolari, sau vreo 50 de lei.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Capital.ro
Doctor Cezar dezvăluie adevărul despre mitul celor 10.000 de paşi: "Trebuie să acționăm și celelalte lanțuri kinetice"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro