Interlop român, executat fără milă în America. Șoc: cine l-a împușcat direct în cap

Interlop român, executat fără milă în Statele Unite

Capul unei organizații criminale din România a fost asasinat în Statele Unite ale Americii. Interlopul a fost executat de mafia românească din SUA pentru o sumă de 200.000 de dolari, scrie Gândul.

Interlop român, executat fără milă în America

Mai exact, unul dintre șefii clanului Sadoveanu a fost asasinat în Statele Unite. Acesta a fost împușcat în cap de către un alt interlop român. Bărbatul era dat în urmărire pe plan internațional de către autoritățile din România încă din 2018, fiind condamnat pentru tâlhărie.

Este vorba de Aurel Trandafir, care, potrivit procurorilor din România, era urmărit internațional. Acesta a fost condamnat definitiv în anul 2018 la șase ani și patru luni de închisoare pentru infracțiunea de tâlhărie.

Interlopul a fugit în America

Cunoscut ca și Alișor Sadoveanu, interlopul a reușit ca să fugă în Statele Unite înainte ca autoritățile române să-i pronunțe sentința. Bărbatul a ajuns chiar în Los Angeles. Aici, el s-a asociat cu alte personaje din lumea interlopă, care nu comiteau infracțiuni violente, pedepsite aspru de poliția din SUA. Cu toate acestea, el a intrat într-un conflict cu un alt interlop român din Buzău.

Astfel, în urma unui scandal cu privire la împărțirea unor sume de bani, bărbatul din Buzău a decis să-l împuște în cap pe Alișor Sadoveanu. Buzoianul ar fi avut de gând să împuște toate persoanele prezente, iar miza execuției ar fi fost 200.000 de dolari.

Potrivit gandul.ro, medicii din Statele Unite l-ar fi găsit în viață pe liderul Sadovenilor, însă acesta a murit la scurt timp după internarea în spital.

În urma morții interlopului, Poliția a intrat în alertă

Moartea interlopului în vârstă de 42 de ani, a dus la o serie de comentarii pe rețelele de socializare. Mai mulți interlopi din România au ținut să transmită condoleanțe familiei.

În acest context, organele de lege din Ilfov au început deja să ia măsuri pentru a preveni un eventual priveghi, la care să participe un număr crescut de persoane, cum a fost și în cazul liderului clanului Duduienilor.

De menționat este faptul că, Alișor Sadoveanu este vărul lui se Nat Mincă, care este considerat vinovat pentru uciderea controversatului interlop Emi Pian. Se pare că Mincă era certat frații Pian după ce aceștia i-ar fi împrumutat bani fiului său. La acea vreme acesta avea doar 18 ani și era un mare împătimit al jocurilor de noroc. Așadar, tatăl băiatului i-a anunțat pe frații Pian că nu le mai plătește datoria.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI