Întâlnire la dublu! Ce au făcut Andreea Bălan și Andreea Antonescu cu noii iubiți, pe plajă

Bălan și Antonescu la mare noi noii iubiți

Fetele de la cunsocuta trupă Andre pare că au avut mereu viețile aproape trase la indigo. Relația lor a devenit una din ce în ce mai apropiată după ce ambele au trecut prin experiențe similare în ultimii ani.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, întâlnire cu iubiții pe plajă

Nu doar Andreea Bălan este într-o perioadă de tranziție pe plan personal, ci și Andreea Antonescu. Vechile prietene și colege de scenă se pare că au avut vieți trase la indigo – probleme cu familia în timpul adolescenței, succes nemărginit pe plan profesional încă de la o vârstă fragedă, ulterior mariaje fericite care s-au transformat în povești nemuritoare. Cele două se bucură acum de momente de fericire tot împreună. Acestea și-au luat iubiții și au plecat la mare, loc unde blondina a fost văzută pentru prima dată în compania noului amorez, arată cancan.ro.

După ce Antonescu a părut că și-a găsit liniștea lângă „Prințișorul taxiurilor”, la doar cinci luni de relație au decis să meargă pe drumuri separate. Gurile rele susțin că totuși difereța de 11 ani dintre Andreea și iubitul mai tânăr a contat în cele din urmă. După acest episod, componenta trupei Andre a încercat o reîmpăcare cu Traian Spak, dar nu a mers. Conform sursei citate, noul iubit al brunetei activează într-un domeniu unde roiesc vedetele. Actualul partener al acesteia are 34 de ani și este specializat în advertising. De asemenea, Dragoș este cunoscut în piața media din România drept unul din cei mai renumiți fotografi ai unei renumite reviste de modă și beauty.

Andre, întâlnire dublă la mare cu noii iubiți (Sursa Foto: cancan.ro)
Andre, întâlnire dublă la mare cu noii iubiți (Sursa Foto: cancan.ro)

„Ne-am separat civilizat”

„Fiecare dintre noi am intrat în această relație cu niște bunuri, cu care vom și ieși. Ne-am separat civilizat, pentru Sienna lucrurile nu se vor schimba, ea a știut că familia noastră este un pic altfel față de părinților colegilor. Pe tati îl percepe în State, marea majoritate a timpului el e acolo. Nu i-am spus direct și oficial, nu are rost să îi explic ce înseamnă un divorț. Cel mai greu moment cu siguranță a fost decesul tatălui lui, eram însărcinată în luna a șaptea, a fost un lucru șocant. Mi-a fost greu să duc sarcina la capăt. A fost perioada care ne-a unit”
Andreea Antonescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI