Insula Iubirii, aproape de final. Tot ce s-a întâmplat în timpul emisiunii s-a schimbat radical după ce toate cuplurile au ajuns acasă

de: Andrei Simion
21 08. 2024

Odată cu finalul lunii august, și incendiarul show „Insula Iubirii” va ajunge la final, având în vedere că mai sunt doar câteva episoade, apoi marea finală. Dar, deși este aproape de final, s-a aflat tot ce s-a întâmplat în timpul emisiunii, iar din informații se pare că s-a schimbat radical totul după ce toate cuplurile au ajuns acasă.

Finalul lunii august aduce și finala la „Insula Iubirii”

Pentru fanii show-ului finalul lunii august aduce și marea finală. Filmat integral în Thailanda, reality-show-ul „Insula Iubirii” a avut de toate, pasiune, conflicte, răsturnări de situații și momente cu adevărat incendiare.

Dar, așa cum s-a aflat recent, se pare că tot ce s-a întâmplat în timpul emisiunii s-a schimbat radical după ce toate cuplurile au ajuns acasă.

Spre exemplu, s-a aflat despre Maria Covașă, una din concurentele show-ului, a ajuns acasă, dar nu la brațul lui Marcel, Dani, Alin sau Beni. După ce a revenit în țară, Maria a decis să plece într-o vacanță în Grecia, dar avea să fie surprinsă alături de un alt bărbat.

Insula Iubirii, aproape de final, dar cu mari schimbări

Mai sunt câteva episoade de difuzat, și fanii așteptă să vadă cine va fi cuplul câștigător al acestui sezon. Episodul difuzat luni seara a adus alte situații tensionate între cupluri, și anume Andrei și Cristina, totul culminând cu Cristina în brațele altui concurent, și cu Andrei în brațtele ispitei Diandra. La final, deși Andrei era cel ghinionist, acesta declara:

“Deocamdată nimic care să mă surprindă. Este normal ceea ce face. Începe să se detașeze, să fie ea. Lângă mine nu a putut să fie fericită și nu am putut să scot zâmbete de la ea așa cum am văzut acum.

E dureros și pentru mine și pentru ea, ne iubim, cu siguranță și ea mă iubește și eu o iubesc, ne vrem binele, dar, frate, nu ne înțelegem. Mă bucur pentru situația care s-a creat acum și pentru răspunsurile pe care le primesc. Dragostea nu vine și pleacă imediat, să ne înțelegem. Ai spus că la ceremonia care a fost ea a zis ‘eu nu aș fi venit, te iubesc, tu ești viața mea’. Ia uite!

Cris, ia și privește. Ești viața mea. Nu eu, tu. Păi scuză-mă, ți-a pierit iubirea în 2 zile când m-ai văzut cu cineva?”, a spus Andrei la bonfire.

Tot ce s-a întâmplat în timpul emisiunii s-a schimbat radical

De cealaltă parte, o altă concurentă, Daiana Prodan care și l-ar fi ales ca partener pe Rareș Petre, nu se știe dacă au rămas sau nu împreună. În aceeași situație sunt și Bianca Mitroi și Robert Braia, sau Simona Butură și Claudiu Dragotă.

Se pare că, în cele din urmă, cei doi concurenți care ajunseseră la un moment critic, Cristina și Andrei Rotaru, s-ar fi împăcat, iar anumite surse spun că ar fi fost surprinși împreună într-o vacanță în Barcelona, deși Andrei pleca din emisiune la braț cu Diandra.

Ce se va întâmpla până la final, și cine va fi cuplul câștigător, rămâne să aflăm în finala Insula Iubirii 2024.