Institutul Cantacuzino vine cu vești bune pentru români. Medicamentul-minune e deja pe piață

Institutul Cantacuzino vine cu vești bune pentru români. Medicamentul-minune e deja pe piață
Institutul Cantacuzino produce Orostim HV

Institutul Cantacuzino vine cu vești bune pentru români. Medicamentul-minune e deja pe piață. Despre ce este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Vești bune de la Institutul Cantacuzino. Medicamentul așteptat de toții românii ajunge în farmacii

Institutul Cantacuzino vine cu vești bune pentru toți românii și anunță că medicamentul-minune este deja pe piață, scrie impact.ro.

Orostim HV, noul “Polidin Plus”, cum i se mai spune, a trecut cu succes proba timpului. Astfel, la trei luni de la lansarea sa oficială pe piaţă, eveniment înfăptuit la începutul lui decembrie 2020, mii de români l-au folosit deja.

Orostim HV, la mare cautare printre romani
Orostim HV, la mare cautare printre romani

Ce este Orostim HV

Produs şi comercializat de către Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară Cantacuzino din Bucureşti, Orostim HV, un nou supliment alimentar pentru stimularea imunităţii, a fost gândit ca un proiect special al cercetătorilor români, acesta continuând să se vândă foarte bine la peste 100 de zile de la lansarea oficială pe piață.

Orostim HV conține o combinație obţinută din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde, de unde i-a venit și supranumele de ‘‘polidin plus‘‘.

Orostim HV este la mare căutare

Orostim HV este vândut încă în tranşe de 700 – 800 de doze, întrucât aceasta e capacitatea maximă de producţie internă a Institutului Cantacuzino, de circa două ori pe lună.

Nu-i facem publicitate din simplul motiv că nu avem capacitatea necesară de a vinde lunar miile de doze care ni s-ar cer. Suntem siguri de asta şi atunci preferăm să anunţăm doar pe site-ul institutului că noua tranşă e gata şi o punem la bătaie”, a declarat colonelul Romeo Feraru, purtătorul de cuvânt al Institutului “Cantacuzino”.

Vaccinarea națională nu afectează vânzările de Orostim HV

De asemenea, acesta a precizat că vânzările au mers bine, în contextul în care la sfârșitul anului trecut în întreaga Uniune Europeană a început Campania de vaccinare a populaţiei împotriva coronavirusului.

Suntem încă limitaţi de capacitatea internă de producţie, pe care sperăm să o îmbunătăţim. Cel mai probabil asta se va realiza în a doua parte a anului, fiindcă Orostim HV e produsul nostru fanion.

Orostim HV se vinde numai cu coadă

Sute de români au auzit de el şi atunci când anunţăm că scoatem la vânzare o nouă tranșă vin şi din provincie. Coada la magazinul nostru se formează de la cinci sau şase dimineaţa şi în nici o oră se epuizează tot stocul”, a mai declarat Romeo Feraru.

În plus, următoarea tranșă de flacoane Orostim HV este aşteptată să fie gata la mijlocul săptămânii în curs. Detaliile vor fi făcute publice, ca de fiecare dată, pe site-ul Institutului Cantacuzino.