Instituţia de stat din România lăudată de Mircea Badea. Nu te aşteptai la asemenea cuvinte: „Susţin pe bune”

de: Ștefan R. Apostol
23 08. 2022

Instituţia de stat din România lăudată de Mircea Badea! După o vacanță, Mircea Badea a revenit în forță pe micul ecran. De ieri, fanii l-au putut revedea pe simpaticul moderator, acesta făcând ceea ce știe mai bine. Printre multele sale comentarii la adresa evenimentelor din ultima vreme, moderatorul a avut și cuvinte de laudă. Este vorba de un episod întâmplat pe litoralul românesc, iar telespectatorii au aflat despre instituţia de stat din România lăudată de Mircea Badea, concluzia finală a acestuia fiind „Susţin pe bune!

A revenit pe micul ecran! Instituţia de stat din România lăudată de Mircea Badea

Așa cum a făcut în fiecare an, Mircea Badea, alături de familia sa, a plecat într-o scurtă vacanță. Departe de evenimentele din acest moment. Mulți s-au întrebat care a fost destinația aleasă de celebrul moderator, dar nu au avut mult de așteptat.

În prima ediție a noului sezon de „În Gura Presei”, de ieri seară, Mircea Badea a dezvăluit unde și-a petrecut vacanță, prin intermediul unei întâmplări povestite de acesta. Se pare că anul acesta Mircea Badea, Carmen Brumă și micuțul celor doi, și-au petrecut concediul pe litoralul românesc, dar se pare că nu a fost lipsit de peripeții.

„Vreau să am niște cuvinte de laudă pentru o instituție din România. De data aceasta, susțin pe bune. Am fost plăcut surprins de o instituție din România, mă rog, de oamenii care lucrează acolo.

Este vorba despre ANSVSA, care se ocupă de animale, din județul Constanța. Le-am sesizat un caz cu un cățel care, cel mai probabil, fusese atacat de un bursuc. Era un caz foarte nasol dintr-un sătuc din județul Constanța.

Oamenii de la ANSVSA Constanța au fost extraordinari pentru cățelul respectiv. Am rămas pur și simplu șocat. Eu am sesizat cazul așa ca… să sesizez, vă dați seama… Nu m-am așteptat chiar să se întâmple ceva. Dar da, s-a întâmplat. Foarte tari”, a povestit Mircea Badea, în cadrul emisiunii „În gura presei” de ieri seară.

Cu alte cuvinte, exceptând pățania, fanii moderatorului au aflat și răspunsul la întrebarea cu pricina, referitoare la locația unde a decis să-și petreacă mini-vacanța.

„Nu mai pot cu subiectul cu iodura de potasiu”

Cum era de așteptat, în cadrul ediției de aseară, Mircea Badea a revenit și la comentariile asupra evenimentelor actuale din societatea românească. Printre subiectele atinse aseară, a fost și cel legat de declarațiile ministrului Rafila și febra pastilor cu iod de potasiu, despre care moderatorul declară:

„Cu toată dragostea, dar nu mai pot cu subiectul cu iodura de potasiu. Nu am nicio străbatere cu domnul Rafila, nu m-am intersectat cu el niciodată, nu am avut niciodată vreo simpatie, nici vreo antipatie. Dar toată frăsuiala cu „vai, ce a zis Rafila” mi se pare atât de penibilă… și atât de artificial umflată…

Până la urmă, omului i s-a pus o întrebare în contextul dilelii comunicaționale și isteriei pe bază de Zaporojie. Fusese întrebat despre pastilele de iod și omul a răspuns. Ce a făcut?! Cică s-a isterizat populația. Care populație s-a isterizat?!

Ați văzut cetățeni isterici umblând despletiți zicând „aoleu, aoleu, pastile de iod!” Eu nu am văzut. Unde erau cetățenii ăștia isterizați? A… că or fi dat telefoane pe la medicii de familie mai mult decât de obicei… asta e, se întâmplă”. Auzi, dar poate vine înapoi Vlad Voiculescu… eu vreau… Beton așa. Sunt fan. Susțin”, a comentat Mircea Badea.

Fanii emisiunii și, implicit, ai moderatorului Mircea Badea, vor avea parte și de-acum în colo, în fiecare seară de comentariile acide ale acestuia, în cadrul emisiunii „În Gura Presei”, difuzată de Antena 3.