Inovația de la McDonald’s. Milioane de oameni care n-au mâncat niciodată se vor răzgândi

de: Ana Chivu
10 11. 2020

Cei care preferă mâncarea fast-food ori oamenii care o consumă în cantități moderate trebuie să știe de noua inovație de la McDonald’s. Milioane de oameni se vor putea bucura de acum încolo de noile preparate din meniu.

Noua inovație de la McDonald’s. Milioane de oameni se vor bucura de noul preparat din meniu

McDonald’s a declarat că urmează să adauge meniului pe care-l știm cu toții un burger pe bază de plante. Milioane de vegetarieni se vor putea bucura și ei de o altă opțiune atunci când vor vrea să mănânce alături de prietenii lor la celebrul fast-food. De asemenea, cei care nu consumă carne vor mai avea la îndemână alte două noi produse: înlocuitori de pui și sandvișuri pentru mic dejun vegetale. Barclays Bank susține că consumul de alternative de carne ar putea să ajungă la o valoare de 140 de milioarde de dolari până în anul 2029. McDonald’s a avut deja în teste un burger vegetal în Canada, cu Beyond Meat.

Aceste noutăți vin ca urmare a îngrijorărilor legate de efectele cărnii asupra sănătății, mediului și bunăstării animalelor. Acest fast-food este unul din puținele care încă întârzie în apariția produselor în meniul clienților. În timpul acesta, alte rețele precum Burger King, White Castle și Dunkin’ Brands Group au introdus deja pe piață preparatele în varianta vegetală. Deja de ani buni McDonald’s se bazează pe mâncărurile emblematice precum: Big Mac, McNuggets și cartofi prăjiți, care reprezintă nu mai puțin de 70% din vânzări. „Întrucât cererea de produse familiare în aceste vremuri incerte este mai mare ca niciodată, (McDonald’s) consideră că aceste feluri clasice de bază vor continua să fie motoare importante de creștere prin popularitatea și profitabilitatea lor”, au declarat oficialii grupului.

McDonald’s va aduce în meniu și produse vegetale. Milioane de vegetarieni vor avea ală opțiune la comanda la fast-food

Celebrul fast-food a readus la viață un meniu din anii ’80

„McRib este unul dintre cele mai iubite preparate de la McDonald’s, fiind lansat cu aproape 40 de ani în urmă. Relansarea sa în 2020 pe final de an ar fi menită să reatragă publicul în restaurante, care au fost goale în ultima vreme din cauza pandemiei. McRib este un sandviş cu carne de porc dezosată, plină de condimente, cu sos Barbecue, ceapă şi murături. Nu are formatul rotunjit burger, ci cel alungit “sub sandwich”. A debutat în anii ’80 şi carnea este realizată în forma unor coaste de porc. O relansare limitată a avut loc în octombrie 2019, în 10.000 dintre cele 14.000 de restaurante americane.” (Sursa: degustăm.ro)