04 oct. 2024 | 08:42

Inna, ravisantă într-o ținută sumară. Fanii au copleșit-o cu aprecieri, până și Antonia a reacționat

Monden
Inna, ravisantă într-o ținută sumară. Fanii au copleșit-o cu aprecieri, până și Antonia a reacționat
Inna, ravisantă într-o ținută sumară. Fanii au copleșit-o cu aprecieri, până și Antonia a reacționat

Inna nu încetează să își surprindă fanii atunci când apare pe scenă sau pe rețelele de socializare. Artista s-a fotografiat recent într-o ținută sumară, iar cei care o urmăresc nu au rămas indiferenți. Cum arată outfit-ul pentru care a primit zeci de mii de aprecieri? I-a pus în valoare abdomenul tonifiat.

Apariția cu care Inna și-a cucerit fanii

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, având numeroși fani și în străinătate. Atunci când apare în fața publicului, cântăreața are mare grijă la felul în care arată și alege doar ținute care îi pun în valoare formele. Recent, Inna a publicat pe Instagram două fotografii cu ea de la un concert, iar cei care au văzut-o au reacționat imediat.

Artista poartă un outfit negru, decupat. Bustiera cu mâneci transparente, care i-a pus în valoare abdomenul tonifiat, și pantalonii decupați în zona coapselor au fost alegerile Innei pentru o apariție în fața fanilor. Imaginile au primit peste 30.000 de aprecieri pe Instagram și sute de comentarii. Nici colega ei de breaslă, Antonia, nu a rămas indiferentă și i-a lăsat un comentariu cu mai multe emoji-uri cu inimioară. Vezi imaginile cu care artista și-a surprins publicul, în galeria foto!

Inna, despre secretul succesului

Artista a debutat în lumea muzicală în urmă cu mai bine de 15 ani, în colaborare cu băieții de la Play & Win. De atunci stilul ei s-a schimbat puțin, iar echipa cu care lucrează de ani buni a ajutat-o să ajungă una dintre cele mai apreciate artiste din lume. Intrebată, la un moment dat, care este rețeta unei piese pentru a deveni hit, Inna a dezvăluit că este vorba despre o combinație de factori.

”Sunt câteva lucruri foarte simple, pentru ca o piesă să devină hit internațional. Este foarte important ca oamenii să înțeleagă versurile, nu cunoaștem cu toții limba engleză, dar asta nu înseamnă că nu poți înțelege când cineva își exprimă sentimentele. Cuvintele simple și ușor de reținut sunt un succes pentru publicul din diverse țări.

Trebuie să fie catcy, să reținem vorbele și nu să le facem prea complicate. Acesta ar fi prima condiție. În al doilea rând, trebuie să fie o magie în care ascultătorul face legătura cu artistul, care e acea persoană care îți aduce la cunoștință vorbele și linia melodică, iar în al treilea rând este vorba despre munca unei echipe”, spunea Inna, anul trecut, într-un interviu la Radio România Actualități.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
O femeie din Hunedoara a mințit că a fost violată, pentru a-i ascunde soțului că îl înșală
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Mari modificări pentru șoferi. Amenzile sunt uriașe
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
Limită la banii cash. Restricții privind numerarul. NU mai pot retrage bani de la bancomate
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
AVERTISMENT de RĂZBOI al RUSIEI! CONFRUNTAREA cu OCCIDENTUL, fără PRECEDENT! Se anunță CATASTROFA
Mediaflux
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum arată femeia superbă care l-a cucerit
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro