Inna, incident cu Poliția în București. Ce s-a întâmplat după ce a oprit-o

Inna, incident cu Poliția în București. Ce s-a întâmplat după ce a oprit-o

Fie că ti persoană publică, fie că ești u n simplu cetățean, atunci când încalci regulile de circulație și te oprește poliția tragi pe dreapta și te conformezi. Așa a pțit și Inna, celebrasolistă fiind trasă de poliția rutieră pe dreapta.

Inna, incident cu Poliția în București

Bucureștiul, la oră de vârf, devine insuportabil și traficul este unul enervant de aglomerat și dacă mai vrei să și parchezi, greu găsești un loc în care să-ți poți parca mașina. Se pare că Inna, zilele trecute, aflată în centrul capitalei, a avut parte de o situație mai puțin confortabilă. Aflată în zona Dorobanți, se pare că Inna trebuia să se întâlnească cu cineva și nu a găsit un loc de parcare. În consecință artista a fost nevoită să-și parcheze mașina pe carosabil, în dreptul unei stații STB, de altfel o zonă în care traficul era intens.

Ce s-a întâmplat după ce a oprit-o

În zona respectivă se afla și un echipaj de la Poliția Rutieră care s-a și prezentat imediat în dreptul mașinii artistei, luând-o la întrebări. După ce și-a prezentat actele, situația s-a mai relaxat puțin, deoarece agentul de poliție a recunoscut-o pe vedetă. După  câteva minute agentu i-a înmânat actele artistei, aceasta mulțumindu-i cu un zâmbet larg, agentul i-a urat drum bun. Vedeta a scăpat doar cu o mustrare verbală și și-a văzut de drum.

Inna, incident cu Poliția în București. Ce s-a întâmplat după ce a oprit-o
Inna, incident cu Poliția în București. Ce s-a întâmplat după ce a oprit-o

Reamintim că Inna este una din cele mai apreciate soliste, atât la nivel național, dar mai cu seamî la nivel internațional, cu numeroase piese din repertoriul său intrate pe locuri fruntașe în topurile de specialitate. Cât despre viața personală, INNAa fost întotdeauna o fire discretă, recent, într-un interviu, povestind puțint despre relațiile ei cu cei apropiați, de unde îi provine pasiunea pentru muzică și de la cine a moștenit talentul.

Pasiunea pentru muzică cred că mi-a fost insuflată de la mamă, bunică. Și ele erau cântărețe. Bunica era cântăreață în corul bisercii, iar mama de muzică populară și dansatoare. Am trăit într-o familie în care muzica era un element important. Ne trezeam și adormeam cu muzică”, a declarat, recent, Inna.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI