Tututor ne plac șnițelele, mai ales când sunt crocante și au un gust savuros. Carnea de păsări este, de obicei, slabă, aspect care reprezintă un atuu în dieta de zi cu zi. Pieptul de pui, din care se prepară de obicei snițelele, este foarte sățios și conține puține calorii. Acest lucru îl face potrivit pentru a fi servit sub formă de șnițel de pui. Vezi în rândurile următoare cum poți prepara cea mai bună rețetă de snițel de pui. Află care este ingredientul pe care trebuie să îl pui în făina când faci șnițele.
Pieptul de pui, sub formă de snițel, este unul dintre alimentele care pot fi consumate la masa de seară fără a-ți face griji în privința caloriilor. Bineînțeles, dacă se ține cont și de cantitatea care este servită la cină. Gospodinele se întrec în tot felul de rețete de șnițele, pentru a găsi varianta cea mai savuroasă a acestui fel de mâncare.
Unul dintre secretele din bucătărie pentru prepararea celui mai bun snițel are de-a face cu un ingredient folosit în făină. Așa cum știm cu toții, pieptul de pui trebuie dat prin făină și ou, înainte de a fi prăjit în ulei. Însă pentru cea mai bună rețetă de șnițele, se recomandă ca în făină să fie adăugat praf de copt.
Totodată, amestecul trebuie ulterior combinat cu praf de usturoi, ceapă, organo și sare. Însă aceste din urmă ingrediente nu sunt obligatorii. Ele se adaugă în rețetă sau se elimină, în funcție de preferințele fiecărei gospodine. În rândurile următoare vom prezenta o rețetă simplă, dar genială de snițele de pui. O poți încerca și tu, oricând, acasă, pentru a o servi la masa de amiază sau de după-amiază.
Atenție! Se recomandă ca, în cazul în care șnițelele de pui sunt consumate seara, să fie mâncate cu cel puțin trei ore înainte de a merge la somn. De asemenea, porțiile de șnițele trebuie să fie mici.
Ingrediente:
Mod de preparare: