Informații noi în cazul Caracal. Unde ar fi fost văzută Alexandra: “Mi-a spus: Te rog frumos, ajută-mă”

Informații noi în cazul Caracal. Unde ar fi fost văzută Alexandra: “Mi-a spus: Te rog frumos, ajută-mă”
Informații noi în cazul Caracal. Unde ar fi fost văzută Alexandra

„Nu suntem lămuriți că fata noastră a murit în butoiul ăla”, spunea mama Alexandrei Măceșanu în luna septembrie a anului 2019, la scurt timp după ce Gheorghe Dincă a fost pus față în față cu toate probele ridicate din curtea și casa groazei. Profilerii au terminat analiza comportamentală, iar oamenii legii au transmis familiei că pot ridica certificatul de deces al adolescentei. Cu toate acestea în octombrie 2019 apărea o femeie, patroană a unui bar din Napoli, Italia, care spunea că ar fi văzut-o pe Alexandra în viață. Zvonul s-a rostogolit din nou.

Ancheta de la Caracal, din nou într-un punct culminant. Alexandra ar fi fost văzută în Italia de două românce

Două românce care se află în Italia au spus, în cadrul emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, că Alexandra Măceșanu trăiește. Acestea au văzut-o de mai multe ori și susțin că au și vorbit cu fata, care le-a cerut ajutorul. Ele au mărturisit și că de fiecare dată când au zărit-o se afla în compania unui bărbat. Conform spuselor uneia dintre femei, adolescenta nu părea să fie într-o stare prea bună .

„A luat un suc pe care i l-a plătit băiatul care a intrat după ea şi înainte să intre băiatul ăsta, ea a spus: «Te rog frumos, ajută-mă! Ajută-mă!» Eu i-am răspuns tot în română: «De ce să te ajut?» Şi după aceea, când a intrat băiatul acela în bar, s-a oprit”, a povestit femeia care deține barul în Italia.

„Și oamenii din bar au spus același lucru, că ea e”

Aceasta a povestit că presupusa Alexandra Măceșanu nu ar fi fost deloc în apele ei. Ea a lăsat să se înțeleagă că adolescenta se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a unor stupefiante.

Alexandra ar fi fost văzută în Italia de două românce
Alexandra ar fi fost văzută în Italia de două românce

Avea un maiou alb pe ea, un maiou. Avea o fustă de blugi, cu un lanţ pe partea stângă şi o pereche de tocuri înalte, roşii cu alb şi avea părul prins în coc. Ziceai că ori era beată, a băut ceva ori drogată ori era fumată. Nu ştiu ce să spun. Era palidă la faţă. Din spusele unor persoane care vin mereu la bar, care se uită mereu la emisiuni şi au spus: «Fata asta a fost dispărută acum două, trei luni din România», a mai dezvăluit aceasta.

  • După acest episod, barul româncei a fost închis subit într-o noapte, iar camerele de supraveghere ar fi fost desființate.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI