Informații de ultim moment despre Adela Popescu și gașca de la Vorbește lumea. În ce stare se află (exclusiv)

Informații de ultim moment despre Adela Popescu și gașca de la Vorbește lumea. În ce stare se află (exclusiv)
Schimbări neașteptate la 'Vorbește Lumea': ce se întâmplă cu emisiunea?

Ce trebuie să știe fanii emisiunii ‘Vorbește Lumea’ despre gașca show-ului și despre Adela Popescu? Ce se întâmplă cu iubitul proiect și care sunt modificările de ultim moment? Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare pe prezentatoare au primit deja anunțul oficial, iar acum se întreabă care va fi evoluția proiectului lor preferat pentru viitoarele zile. Ce s-a întâmplat?

Ce se întâmplă cu Adela Popescu și  gașca veselă: schimbări la ‘Vorbește Lumea’

Românii au tras deja concluzia: este focar de coronavirus la Pro TV! Telespectatorii emisiunii ‘Vorbește Lumea’ au fost surprinși să vadă că Adela Popescu nu și-a mai făcut apariția în platou. Actrița are din nou COVID-19, timp în care Shurubel, Bogdan Ciudoiu și Cătălin Măruță se află încă în izolare.

Prezentatoarea nu o să mai pună piciorul în platou momentan, ci va modera de acasă proiectul ei drag, lucru pe care îl face și soțul Andrei. Măruță și ceilalți doi coechipieri ai actrițe au primit recent rezultatul negativ al testelor, iar acum doar partenera lui Radu Vâlcan a mai rămas să tragă greul de acasă, cu testul pozitiv.

„Băieții sunt contact direct, dar nu este nimic. Ei au teste negative, pur și simplu respectă legea. Ei au intrat în contact direct cu persoane care au fost confirmate, așa că sunt acum acasă.

Singura care a fost depistată pozitivă, așa cum s-a zis și ieri, la prânz, când a făcut un test, este Adela Popescu. La Pro TV se fac teste în fiecare zi. Înainte de a intra în direct la Măruță, pentru că trebuia să fie alături de el, acesta fiind pe zoom, a fost confirmată pozitiv și a plecat acasă și s-a izolat”, conform impact.ro.

„Se poate vedea în emisiune, o să fie prezentă”

Vedetele de la Pro TV se testează constant pentru a nu existat vreo problemă în trust în contextul pandemic. Blondina se simte bine și o să fie alături de telespectatori prin apeluri video. De asemenea, Măruță, Shurubel și Bogdan Ciudoiu rămân și ei de acasă. Abia după ce vor termina perioada de izolare și testul va arăta din nou negativ, vedetele vor reveni și pe platourile de filmare.

„La Pro TV se fac teste constant, este foarte ușor să se descopere, din acest lucru nu au existat situații dificile. Sunt testați la câteva zile, de fiecare dată când se întâmplă un lucru de genul, prezentatorii fac teste cam aproape zilnic. Adela a descoperit ușor, dimineața era negativă, la prânz a fost pozitivă și a plecat acasă.

Se simte bine, se poate vedea în emisiune, o să fie prezentă, dar de acasă. Acesta este contextul actual. Băieții o să stea acasă așa cum spune legea, iar apoi o să facă teste. Dacă totul este bine, o să revină în emisiune”, mai arată sursa citată.