Informația care răstoarnă tot în cazul Caracal. Fiul lui Dincă ar fi participat la un viol în grup, iar tatăl ar fi tratat cu polițiștii

de: Alexandra Chivu
11 09. 2019

Cazul Caracal, sac fără fund. Dan, fiul lui Gheorghe Dincă ar fi participat la un viol în grup, iar tatăl ar fi tratat cu polițiștii.

Fiul lui Dincă ar fi participat la un viol în grup, iar tatăl ar fi tratat cu polițiștii

Gheorghe Dincă are patru copii, o fată și trei băieți. Vecinii spun că familia s-a destrămat în urmă cu circa 10 ani, când Dincă s-a întors singur din Italia, unde mama copiilor a decis să plece pentru a câștiga mai mulți bani decât în țară. În timp, soția venea acasă o dată sau de două ori pe an, iar copiii și-au făcut viitorul lor, nemaitrecând pragul casei părintești, până cand tatăl lor a fost acuzat că a ucis două fete după ce le-ar fi agresat sexual.

Soția lui Dincă este cercetată penal pentru complicitate la omor, după sesizarea mamei Luizei Melencu

„Ceva s-a întâmplat atunci între ei. Nu au spus niciodată ce, dar zvonuri au fost multe la vremea respectivă. De exemplu, pe strada noastră se vorbea că Dincă s-a întors în România pentru că ar fi fost implicat într-un caz de trafic de persoane în străinătate. Pe 26 iulie, când poliţiştii au intrat în casa lui Dincă, toţi ne-am gândit la ce se vorbea atunci. Am înţeles, însă, că anchetatorii au verificat informaţia asta, dar nu au găsit nimic”, au spus vecinii.

”Am auzit că fata a fost convinsă să-şi retragă plângerea”

Noua informație care răstoarnă cazul Caracal vine tot din partea vecinilor, ochi foarte importanți care privesc această situație, știind și ei multe. Oamenii spun că unul dintre copiii lui Dincă, în speță fiul cel mare, ar fi fost implicat într-un caz de viol, înainte de a pleca în Italia.

„Fiul lui Dincă, Dan, a participat la un viol în grup. A fost cu mai mulţi băieţi, au dus fata undeva pe câmp şi şi-au bătut joc de ea. Noi am auzit povestea, dar părinţii nu au vrut să povestească nimic, erau foarte secretoşi. Chiar am întrebat-o pe doamna Dincă dacă e adevărat ce se aude, dar n-a stat de vorbă cu mine, mi-a zis că sunt prostii, că băiatul ei n-a făcut nimic, ceilalţi au violat.

Dan, fiul lui Gheorghe Dincă

Am auzit că fata a fost convinsă să-şi retragă plângerea. Tatăl a rezolvat problema cu prietenii poliţişti. Pe vremea aia la Dincă veneau mulţi poliţişti, le repara maşinile”, povestește una dintre vecinele lui Dincă.

”Era disperat să rezolve problema”

De altfel, informația este susținută și de Victor Mieilă, supranumit Vică, unul dintre apropiații suspectului principal în cazul din Olt. Totodată, Victor Mieilă și Ștefan Risipiceanu, un alt prieten, sunt martori în acest proces.

„A fost mai demult povestea asta cu violul. Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său. Că nu ne spunea. Ne zicea să ne vedem de treabă. El l-a scăpat pe Dan atunci. Era disperat să rezolve problema”, a spus Mieilă.