Incidentul jenant în care a fost implicat Gică Hagi. Ce i s-a cerut să facă în public

Incidentul jenant în care a fost implicat Gică Hagi. Ce i s-a cerut să facă în public

Gică Hagi este cel mai cunoscut fotbalist din România, în țară, dar și în străinătate. Dar nu toți copiii îl știu pe „Rege”, ci pe Ianis Hagi. S-a întâmplat chiar în acest an, iar Hagi a povestit întâmplarea.

Ce i s-a cerut lui Gică Hagi să facă în public

Cum s-a ajuns la acest incident jenant? Antrenorul Viitorului a fost la un meci al lui Glasgow Rangers și mai mulți copii au dorit să facă poze cu tatăl fotbalistului de la cea mai iubită echipă din Scoția: „Aparent, aici sunt cunoscut drept tatăl lui Ianis! Au venit câțiva tineri la mine și m-au rugat să facem o poză, pentru că sunt tatăl lui Ianis.

Ei nu știau mai nimic despre mine, dar trebuie să recunosc că mă emoționez când îl văd pe Ianis pe teren, mai ales atunci când joacă pentru echipa națională. Când era mic mereu avea o minge după el. Pe vremea când jucam pentru Galatasaray, lui Ianis îi plăcea foarte mult să vină la antrenamente”, a povestit Hagi pentru presa din Scoția.

Hagi e convins că Ianis va confirma la Rangers

Cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor este sigur că fiul său va deveni un fotbalist și mai bun în următorii ani. A jucat deja în străinătate la Fiorentina și la Genk, dar nu a avut evoluții constante. În schimb, sub comanda lui Steven Gerrard a avut apariții solide în cele 3 luni în care a evoluat pentru scoțieni: „Când a semnat cu Genk, decizia finală i-a aparținut. Eu am putut doar să-i ofer câteva sfaturi. Steven Gerrard îl va ajuta foarte mult să crească. Poate că într-o zi vom vedea alte cluburi mari care se vor lupta pentru semnătura lui”.

Ianis a marcat 3 goluri la Glasgow și a oferit 2 pase decisive. La finalul lunii trecute a fost transferat definitiv de scoțieni, fiind dorit insistent chiar de Gerrard.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI