Incident sinistru în Timișoara. Locuitorii au sunat la Poliție după ce au văzut un ‘cadavru’ pe plafonul unei mașini

Incident sinistru în Timișoara. Locuitorii au sunat la Poliție după ce au văzut un ‘cadavru’ pe plafonul unei mașini
Cadavrul de pe masina din Timisoara s-a dovedit a fi o statuie

Un incident sinistru a avut loc în Timișoara, unde locuitorii au sunat la poliție după ce au văzut un cadavru pe plafonul unei mașini. Şoferii din Timişoara au încins linia telefonică de urgenţă 112, astăzi, sunând cu toții pentru a anunța că un cadavru este legat pe plafonul unui autoturism marca Volkswagen Golf 4.

Incident incredibil la Timișoara. Oamenii au raportat la 112 că un cadavru este plimbat pe capota unei mașini negre. Ce s-a întâmplat

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc astăzi în Timișoara, unde șoferii speriați s-au grăbit să sune la 112, unde s-au plâns că au văzut cum un cadavru ar fi plimbat prin oraș pe capota unei mașini Volkswagen Golf 4 de culoare neagră.

Cadavrul plimbat pe capota mașinii a putut fi văzut prin oraș, iar șoferii nu au ezitat și au scos telefoanele pentru a face poze, în cazul în care cineva nu i-ar crede pe cuvânt. Astfel, pozele cu cadavrul pe capota mașinii au fost surprinse în Piaţa Badea Cârţan, Timişoara.

Poze cu „cadavrul” de pe mașină a inundat rețelele sociale

Astfel unii dintre oamenii au sunat la 112, în timp ce alții dintre ei au postat imaginile pe Facebook şi alte reţele sociale. De asemenea, poliţiştii din Timişoara au demarat o anchetă şi în scurt timp au descoperit şi cadavrul care, în realitate, era doar o statuie.

„Având în vedere fotografia apărută în spațiul public, în care se observă că pe plafonul unui autoturism ar fi transportat trupul neînsuflețit al unei persoane, vă comunicăm faptul că în urma verificărilor efectuate de polițiștii Municipiul Timișoara a reieșit că evenimentul nu se confirmă. A fost identificat un bărbat de 28 de ani care va fi sancționat conform Legii nr. 61/1991. Bărbatul este membrul unei asociații de tineri artiști din Timișoara, cunoscută cu acest gen de activității și expoziții”, se anunță printr-o informare a Poliţiei.

Cine a făcut statuia

Conform unor surse, statuia a fost creată de un grup de artişti denumit Baraka. Aceştia se pare că au în vedere crearea unei expoziţii din care statuia sub forma unui cadavru va face parte.

În clipul video de mai jos, postat pe pagina socială de artişti, se poate observa statuia surprinsă astăzi pe plafonul maşinii în Timişoara.

Artiștii Baraka au mai comis-o o dată

De asemenea, artiştii Baraka sunt cunoscuţi după ce, în anul 2017, au şocat printr-o altă operă contemporană, aşa cum au numit-o ei.

De fapt, opera a fost o statuie într-un sicriu pe care au amplasat-o pe acoperişul parcării subterane a Direcţiei de Finanţe Publice din Timişoara.