Incendiu la Spitalul Judeţean Constanţa. A luat foc o sală de operaţii

Incendiu la Spitalul Judeţean Constanţa. A luat foc o sală de operaţii
Incendiu la Spitalul Judeţean Constanţa. A lua foc o sală de operaţii

Un incendiu a izbucnit sâmbătă, într-un bloc operator din Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Incendiu la Spitalul Judeţean Constanţa. A lua foc o sală de operaţii

Incendiul a afectat un spațiu de circa 40 de metri pătrați, iar cauza ar fi cel mai probabil un scurt circuit electric la dezumidificator din sala de operații.

Patru medici au fost nevoiți să iasă din sala de operație, iar pacientul aflat acolo fusese scos înainte ca incendiul să izbucnească.

Pompierii au declarat că incendiul a izbucnit la etajul patru în Secţia Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa

Incendiul a fost stins de pompierii de la Serviciul Privat de Situații de Urgență. Pompierii ISU Dobrogea, precum și polițiștii au anunțat că vor deschide o anchetă pentru a stabili împreujurările în care incendiul s-a produs.

„A fost un incendiu la un bloc operator pe aproximativ 40 de metri pătrați, lichidați de serviciul privat pentru situații de urgență. În blocul operator erau patru persoane care s-au atuoevacuat. Un total de 35 de pompieri au intervenit, dar la ajungerea echipajelor, incendiul era deja lichidat”, a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI