Incendiu în Sectorul 5 din Capitală. Mai multe case au luat foc. 13 autospeciale de stingere intervin

Incendiu în Sectorul 5 din Capitală. Mai multe case au luat foc. 13 autospeciale de stingere intervin
Patru case au luat foc in Sectorul 5 din Bucuresti, Pompierii intervin

Incendiu în Sectorul 5 din Capitală, unde mai multe case au luat foc. 13 autospeciale de stingere intervin pentru lichidarea focului. Incendiul puternic a izbucnit duminică seara și există posibilitate de propagare. Mai multe amănunte, în rândurile de mai jos.

Incendiu în Sectorul 5 din București. Ard 4 case. Incendiul se poate extinde

Un incendiu a izbucnit duminică seară în Sectorul 5 al Bucureștiului. Ard mai multe case, astfel că au fost trimise la fața locului nu mai puțin de 13 autospeciale. De asemenea, există posibilitatea ca incendiul să se extindă și la alte proprietăți.

Incendiul a izbucnit pe strada Frt. Ilie Gurita, conform ISU București-Ilfov. Deocamdată nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului.

Nimeni nu a fost rănit în incendiu

Pompierii încă se luptă cu lichidarea flăcărilor, incendiul a fost localizat, și conform primelor informații, nu sunt victime umane.

Pompierii au anunţă că au localizat incendiul, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 400 metri pătraţi. Conform ISUBIF, nu au fost identificate victime.

Comunicatul ISU București-Ilfov

„Incendiul este localizat, se lucrează la lichidare. Până în acest moment, nu au fost identificate victime”, precizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă au fost angajate 13 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi un echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM).