Incendiu în Prelungirea Ghencea. Focul se întinde pe suprafață de circa 1.000 mp VIDEO

Incendiu în Prelungirea Ghencea. Focul se întinde pe suprafață de circa 1.000 mp VIDEO
Incendiu în Prelungirea Ghencea, miercuri seară. FOTO: G4media.ro

În această seară a izbucnit un incendiu violent în București, în zona Prelungirea Ghencea. Incendiul s-a produs la un depozit de materiale de construcții. Acest incendiu se manifestă cu flăcări și degajări de fum, pe suprafață de circa 1.000 mp. La ora actuală, pompierii acționează pentru localizarea și stingerea incendiului.

Incendiu puternic în Prelungirea Ghencea

În prezent, nu se cunosc mai multe detalii despre ce anume a dus la izbucnirea incendiului de pe Prelungirea Ghencea. Ceea ce se cunoaște până la ora actuală este că la faţa locului au fost trimise de urgenţă 15 autospeciale cu apă şi spumă, însă este posibil ca numărul acestora să fie suplimentat întrucât că există pericol de explozie, a transmis România TV.

La fața locului a ajuns și ambulanțe, pentru orice eventualitate, cum focul se află în zona unor blocuri. Până la această oră nu au fost raportate victime.

Pompierii au încearcat să evacueze oamenii aflați în zonă deoarece, întrucât sunt mai multe depozite în zonă. Mai mult, este posibil ca în zonă să fie şi case. De menționat este că Prelungirea Ghencea este o zonă destul de populată.

Știre în curs de actualizare.