Incendiu, în mall-ul Sun Plaza din Capitală. Ce au găsit pompierii când au ajuns la fața locului

Clipe de panică pentru locuitorii din Capitală, care se aflau în după-amiaza de duminică, pe 24 noiembrie, în mall-ul Sun Plaza. În centrul comercial a izbucnit un incendiu, iar pompierii au

UPDATE 17.43: Potrivit ISU, în total, trei persoane au fost transportate la spital intoxicate cu fum.

UPDATE, ora 17.23: Două persoane au fost expuse la fumul degaja în timpul incendiului din mall Sun Plaza București. Una dintre ele a fost transportată la spital. Potrivit ISU, este vorba despre două tinere. Vezi imagini cu autoturismul care a ars, în GALERIA FOTO!

Incendiu ISU Mall Sun Plaza Bucuresti
Incendiu ISU Mall Sun Plaza Bucuresti

Incendiu, în mall-ul Sun Plaza din Capitală. Ce au găsit pompierii când au ajuns la fața locului

Incendiu, în mall-ul Sun Plaza din Capitală. Ce au găsit pompierii când au ajuns la fața locului
Un incendiu a izbucnit, cu puțin timp în urmă, la mall-ul Sun Plaza, din Capitală

Pompierii au fost solicitați să intervină în seara de duminică, la centrul comercial Sun Plaza, din București. Salvatorii au ajuns de urgență la fața locului, centrul comercial fiind localizat pe Calea Văcărești, în Capitală, iar clienții au fost evacuați de urgență din incinta magazinelor. Foarte mulți dintre cumpărători s-au speriat și riscau să intre în panică, însă intervenția autorităților a fost una promptă.


Flăcările au izbucnit cu câteva minute în urmă, în jurul orei 16:00, când câteva echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului, potrivit știripesurse.ro. Persoanele care se aflau în mall-ul din Capitală, în duminica alegerilor prezidențiale, au înțeles rapid că se află în pericol, iar mulți s-au autoevacuat din centrul comercial.

Din primele informații oferite de pompierii care au intervenit, incendiul a izbucnit în zona de subsol a mall-ului, din pricina unui incendiu, care a luat foc. În spatele clădirii Sun Plaza au putut fi observate degajări foarte mari de fum, iar în față existau zeci de persoane, care s-au ferit din calea pericolului și au părăsit cât mai repede magazinele.


În câteva clipe de când a fost observat stratul de fum care începea să se ridice, de la nivelul -2 al clădirii, respectiv cea de parcare, au fost efectuate și primele apeluri la 112. Alarma a fost dată la scurt timp, în momentul de față intervenția fiind efectuată de către Detașamentul Special de Salvatori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI