Incendiu devastator în zi de mare sărbătoare. O femeie a murit după ce a lăsat o candelă aprinsă. Vecinii, în stare de alertă

Incendiu devastator în zi de mare sărbătoare. O femeie a murit după ce a lăsat o candelă aprinsă. Vecinii, în stare de alertă
Pompierii au intervenit la fața locului

Un necaz extrem de mare a avut loc într-un bloc din Pitești, acolo unde un incendiu puternic a izbucnit din cauza unei candele aprinse și nesupravegheate. Din păcate, o femeie și-a pierdut viața după intoxicarea cu monoxid de carbon, iar orice efort de a o salva a fost în zadar.

Ce s-a întâmplat, de fapt

Biserica Ortodoxă Română sărbătorește astăzi hramul Sfintei Cuvioase Parascheva, astfel că peste 52.000 de credincioși s-au adunat astăzi la Mitropolia Moldovei pentru a se închina și a se ruga pentru sănătatea și bunăstarea întregii familii.

Există, însă, și multe persoane care nu au avut posibilitatea să se deplaseze la Iași, astfel că au aprins o lumânare în casă și s-au rugat la icoane. Acesta este și cazul unei bătrâne de 79 de ani, care a aprins o candelă în miezul dimineții. Din păcate, femeia a lăsat sursa de foc nesupravegheată, ceea ce a generat un incendiu care a condus la moartea acesteia prin intoxicare.

Simțind mirosul înțepător de fum, vecinii au alertat imediat autoritățile, pentru a verifica ce este în neregulă și, de asemenea, pentru a evita extinderea flăcărilor.

Până la sosirea pompierilor, vecinii au scos-o pe femeie din apartament în stare de inconștiență, inhalând o cantitate mare de monoxid de carbon.

Ulterior, la fața locului a intervenit și un echipaj SMURD care a resuscitat-o pe femeie, însă fără succes, fiind confirmat decesul. Potrivit ultimelor informații, incendiul a fost provocat de căderea candelei peste mai multe materiale combustibile, arzând mai multe obiecte din casă, inclusiv o debara. Momentan, nu se cunoaște dacă femeia ar avea rude, însă la momentul tragediei se afla singură în casă.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI